• Akcija!
  • - 3.650 RSD
polar ignite
  • polar ignite
  • polar ignite
  • polar ignite
  • polar ignite
  • polar ignite

Polar Ignite

21.350 RSD
25.000 RSD
Sa PDV-om

Polar Ignite je vodootporni fitnes sat sa naprednim ritmom rada zgloba i integrisanim GPS-om.

Boja
Izaberi veličinu:
Količina

Polar Ignite je odličan partner za treniranje, vožnju biciklom i ostale aktivnosti na otvorenom: integrisani GPS prati vašu brzinu, udaljenost i put.Polar Ignite je vodootporni fitnes sat sa naprednim ritmom rada zgloba i integrisanim GPS-om.

Polar Ignite je vodootporni fitnes sat sa naprednom tehnologijom za merenje otkucaja srca , kao i ugrađenim GPS sistemom. Sportski sat Polar Ignite koristi ekran osetljiv na dodir za snimanje vaše dnevne aktivnosti 24 sata dnevno, brojanje kalorija i koraka i povratnu informaciju o kvalitetu spavanja putem Sleep Plus Stages programa.

Sat se povezuje na iOS i Android pametne telefone putem aplikacije Polar Flow i mrežnog servisa, koji je vaš automatski dnevnik vežbanja i sadrži podatke o odmoru i aktivnostima, a ujedno je i alat za beleženje vašeg napretka.

Merenje brzine otkucaja srca - Polar-ova tehnologija za merenje brzine otkucaja srca lako i precizno nadgleda vaš otkucaj srca.

Napredni GPS - Snimite svoju brzinu, pređenu udaljenost, rutu i ​​visinu.

Kontinuirano merenje otkucaja srca - Pratite pažljiv rad vašeg srca tokom dana. Neprekidno merenje otkucaja srca pruža vam još tačnije podatke o potrošnji i aktivnosti kalorija i daje vam najmanji i najviši broj otkucaja srca u vašem danu.

Dnevnik aktivnosti - ostanite aktivni tokom celog dana. Polar Ignite beleži korake, udaljenost, sagorevane kalorije i san i postavlja vam dnevni cilj prilagođenih aktivnosti.

Polar Flow - Planirajte, sinhronizujte i delite svoj trening sa jedinstvenom mrežnom uslugom i aplikacijom Polar Flow. Svi podaci su lako vidljivi.

Pametne notifikacije - Funkcija pametnih obaveštenja omogućava vam da vidite obaveštenja sa svog telefona direktno na ekranu za gledanje Ignitea.

Sportski profili - Polar nudi više od stotinu različitih sportskih profila sa kojih ćete moći odabrati pravi trenutak za vežbanje.

Specific References

Brend POLAR

Boja crna/srebrna

Da li su baterije uključene Da

Veličina ekrana 4,3 cm

Unos ljudskog interfejsa ekran osetljiv na dodir

Dimenzije artikla - 0,17 x 0,17 x 0,04 inča

Kontrolni metod - Dodir

Tip montaže - Montaža za zglob

Link do videa - Polar Ignite