Polar H10

11.500 RSD
Sa PDV-om

Najprecizniji senzor otkucaja srca marke Polar, sada s poboljšanim elektrodama H10.

Boja
Izaberi pakovanje
Količina
Rasprodato

POLAR H10

Kada je u pitanju preciznost i povezanost, Polar H10 senzor brzine otkucaja srca je pravi izbor. Pratite svoj broj otkucaja srca sa maksimalnom preciznošću i povežite broj otkucaja srca sa velikim brojem uređaja za treniranje sa Bluetooth i ANT +.

Sa Polar H10, praćenje otkucaja srca je preciznije i prilagodljivije nego ikad.

Polar H10 je EKG senzor otkucaja srca koji meri srčani ritam i električnu aktivnost sa nenadmašnom preciznošću, dajući vam precizan prikaz intenziteta vašeg treninga tokom bilo koje aktivnosti, posebno tokom vežbi visokog intenziteta.

Možete odabrati da nosite Polar H10 i uparite ga sa svojim sportskim satom ili pametnim telefonom, ili umesto toga, jednostavno ga koristite samostalno za snimanje podataka o pulsu bez nošenja dodatnih uređaja. Ugrađena memorija omogućava Polar H10 da snima i čuva podatke o treningu tokom perioda kada sportisti ne mogu da nose sportski sat ili pametni telefon, na primer, tokom timskih sportova ili plivanja.

Konačno, ako koristite Polar H10 i Polar sat koji uključuje alatku za ortostatski test (kao što su Polar Grit X Pro i Polar Vantage V2), možete bolje uravnotežiti svoj trening i oporavak redovnim obavljanjem ortostatskog testa da biste procenili količinu odmora koja vam je potrebna između vežbe.

Kompatibilan s vodećim aplikacijama za fitness i Bluetooth uređajima. Frekvencija prenosa je 5 kHz, što omogućava praćenje otkucaja srca pod vodom. Ugrađena je memorija za skladištenje podataka o brzini otkucaja srca. Vrlo je udoban jer je izrađen od mekih tkanina, a klizenje je sprečeno silikonskim čepićima i kopčama.

DVE ISTOVREMENE BLUETOOTH KONEKCIJE

Povežite svoj Polar H10 bezbedno sa dva Bluetooth uređaja u isto vreme: Vaš Polar sat + vaš kompjuter za bicikle, vaša omiljena fitnes aplikacija + trenažer u teretani, vaš Polar sat + trenažer u teretani; koja god kombinacija najbolje odgovara vašem treningu.

ANT+ KONEKCIJA

Povežite Polar H10 sa ANT+ kompatibilnom opremom za teretane, biciklističkim računarima i drugim uređajima za treniranje. ANT+ i Bluetooth veze mogu takođe biti aktivne istovremeno.

KARAKTERISTIKE:

  • Profesionalni kaiš za grudi dizajniran za udobnost i optimalno merenje otkucaja srca
  • Interna memorija za jednu ultra-dugu trening sesiju (do 30 sati) bez sportskog sata ili pametnih telefona
  • Zamenljiva dugmasta baterija koja traje do 400 sati treninga (ili više od godinu dana treninga jedan sat dnevno, svaki dan)
  • ANT+, GimLink i dvopojasni Bluetooth® Lov Energi za povezivanje sa opremom za teretanu i više uređaja
  • Kompatibilan sa Polar Flov-om, višestrukim sportskim profilima i aplikacijama trećih strana
  • Vodootporan: do 30 metara

Posebne reference

Kompatibilnost: iOS mobilni uređaji: iPhone 5 i noviji, sa iOS 11 ili novijim; Android mobilni uređaji sa mogućnošću Bluetooth 4.0 i Android 5.0 ili novijim.

Ažuriranje softvera: Putem mobilnog telefona pomoću aplikacije Polar Beat ili aplikacije Polar Flov.

Memorija: Jedan trening

Trajanje baterije: 400 sati sa aktivnom BLE i 5 kHz transmisijom

Link do videa - Polar H10