Polar Verity Sense
  • Polar Verity Sense
  • Polar Verity Sense
  • Polar Verity Sense
  • Polar Verity Sense

Polar Verity Sense

13.000 RSD
Sa PDV-om

Optički senzor srčanog ritma.

Količina
Rasprodato

OPTIČKI SENZOR O

TKUCAJA SRCA

Polar Verity Sense je optički monitor srčanog ritma koji vam pruža maksimalnu slobodu kretanja i više opcija za pregled i snimanje vaših treninga. Zahvaljujući Bluetooth®-u, ANT + i internoj memoriji, Polar Verity Sense možete povezati sa sportskim satom ili aplikacijom da biste videli svoj trening u realnom vremenu ili snimili svoj trening u internoj memoriji i kasnije pregledali podatke.

KARAKTERISTIKE

Optičko praćenje srčane frekvencije

Polar Verity Sense prati vaš puls pomoću visokokvalitetnog Polar-ovog 6-LED rešenja za optički otkucaj srca.

Više mogućnosti povezivanja

Možete da koristite Polar Verity Sense za emitovanje svog srčanog ritma uživo na mnogim fitnes aplikacijama, bilo kom sportskom ili pametnom satu kompatibilnom sa Bluetooth-om, biciklističkim računarima kompatibilnim sa ANT +, te opremom za teretanu kompatibilnom sa Bluetooth-om i ANT +.

Ugrađena memorija

Polar Verity Sense ima ugrađenu memoriju koja može da uskladišti do 600 sati podataka o treningu. Možete da sinhronizujete podatke sa Polar Flov za analizu.

Udobna narukvica od tekstila

Traka za ruku Polar Verity Sense čvrsto leži, udobno i diskretno oko vaše ruke. Dizajniran za vrhunsku nosivost, napravljen je od mekanog tekstilnog materijala koji se može prati u mašini za svakodnevnu upotrebu. Držač senzora je odvojiv.

Kopča za naočare za plivanje

Navucite kopču na kaiš plivačkih naočala i iskusite vrhunsku udobnost praćenja otkucaja srca. Polar Verity Sense ostaje čvrsto prislonjen na vaš hram.

Opseg emitovanja

Kada držite Polar Verity Sense u svom držaču, opseg emitovanja je do 150 m. Bez držača opseg emitovanja je do 40 m.

Režim senzora pulsa

Pošaljite puls bilo kojoj aplikaciji, satu ili teretani kompatibilnoj sa Bluetooth-om i ANT + -om i pratite svoj puls u realnom vremenu.

Režim snimanja

Snimite svoj trening u internu memoriju i posle sinhronizujte podatke o njemu sa aplikacijom Polar Flov. Dobićete puls, trajanje vežbanja, vizuelizaciju zone otkucaja srca, pogodnost za trening i sagorele kalorije.

Režim plivanja

Postavite Polar Verity Sense u kopču za naočare za plivanje uz sljepoočnicu i snimite sesiju plivanja u bazenu. Dobit ćete puls, tempo i udaljenost.

BILO KOJI SPORT. U BILO KOJE VREME.

Kada vam je sloboda broj jedan, Polar Verity Sense je vaš izbor. Samo navucite Polar Verity Sense na ruku i spremni ste za kretanje. I dalje ćete dobijati sve podatke - kada vam najbolje odgovara.

PRATITE SVOJ TRENING U REALNOM VREMENU

Kada povežete Polar Verity Sense sa telefonom ili pazite na trening, iz trenutka u trenutak ćete znati gde se nalazite sa sesijom i možete prilagoditi intenzitet po potrebi.

SNIMITE SVOJE TRENINGE

Interna memorija na Polar Verity Sense-u štedi vaš trening kada želite da budete slobodni kao ptica i samo slušate šta vam telo govori.

KORISTITE SAM ILI SA TELEFONOM …

Ili uz vaš sportski sat, opremu za teretanu, biciklističke aplikacije u zatvorenom, u vašem fitnes klubu. Sa dve istovremene Bluetooth veze i ANT + emitovanjem, broj dostupnih opcija korišćenja zaista je zapanjujući. ANT + Bluetooth

ZABELEŽITE PODATKE NA BAZENU

Polar Verity Sense prati vaš puls, tempo i udaljenost u bazenu u režimu plivanja. Udobno se naslanja na sljepoočnicu u inovativnoj kopči za traku za plivačke naočare koja je dizajnirana da odgovara većini dostupnih naočara za plivanje.

NOSITE NA RUCI ILI SLEPOČNICI - ILI BILO GDE ŠTO ODGOVARA VAŠEM SPORTU

Pratite puls na donjoj nadlaktici ili na slepoočnici dok plivate - ali to nije sve. Trebalo bi da znate da niste ograničeni na ove opcije. Jednostavno i domišljato, senzor možete odvojiti od narukvice i držača i nositi ga bilo gde ispod tesno odevene odeće. Samo se pobrinite da optički senzor otkucaja srca lepo leži i čvrsto leži na koži. Dakle, bez obzira na vaš sport, Polar Verity Sense se prilagođava 100%.

SVEDOK VAŠIH PODATAKA

Otkrijte Polar Flov, vrhunsku platformu za obuku koja udahnjuje život svim vašim podacima. Uz opsežne alate za analizu treninga, automatski dnevnik vežbanja, izveštaje o napretku i još mnogo toga, Polar Flov će vam pomoći da postignete sve ciljeve treninga.

SINHORIZUJTE PODATKE SA DRUGIM USLUGAMA

Pomoću Polar Flow-a možete automatski sinhronizovati sve podatke o treningu i sa drugim aplikacijama, kao što su Strava ili TrainingPeaks.

Posebne reference

Težina: Senzor 5 g, držač 3 g, narukvica + držač 12 g, kopča za traku za naočare za plivanje 2 g, punjač 4 g visina 9.6mm

Prečnik: 30.0mm

Narukvica: Veličina M-XXL, mašinsko pranje

Kopča za naočare za plivanje: Dizajniran da odgovara većini naočara za plivanje.

Kompatibilnost: iOS mobilni uređaji sa iOS 13 ili novijim; Android mobilni uređaji sa Bluetooth 4.0 sposobnošću i Android 7 ili noviji.

Link do videa - Polar Verity Sense