Polar Grit X Pro

62.900 RSD
Sa PDV-om

Napravljen za izdržljivost na vojnom nivou sa safirnim staklom i ultra dugim trajanjem baterije. Polar Grit X Pro vas oprema novim navigacionim alatima, uvek uključenim spoljašnjim funkcijama i Polarovim vrhunskim rešenjima za obuku tako da možete da idete kuda vas srce odvede.

Količina
Dostupno

POLAR GRIT X PRO

Napravljen za izdržljivost na vojnom nivou sa safirnim staklom i ultra dugom baterijom, koji vas oprema novim alatima za navigaciju, uvek uključenim spoljašnjim funkcijama i Polarovim vrhunskim rešenjima za obuku.

Budite spremni na sve.

Kada ste napolju, morate znati da vas vaša oprema nikada neće izneveriti. Napravili smo sat koji će hrabro hodati pored vas u svakoj situaciji.

Safirno staklo - Spreman da se suoči sa svime.

Čvrst, otporan na ogrebotine, vrhunskog kvaliteta - safir je jedan od najjačih prirodnih providnih minerala na zemlji. Izabrali smo ga za sočivo tako da vaš sat može biti spreman za sve.

Navigacija

Gledajte i radite stvari koje je samo nekoliko ljudi videlo ili uradilo, uvek uvereni da možete ići korak više sa alatima na koje možete da se oslonite da će vas odvesti tamo i nazad.

Obuka i oporavak

Iskoristi dan.

Na otvorenom je savršen trening. Može biti teško, može biti zahtevno i iscrpljujuće, tako da je oporavak ključ za povratak jači i bolje pripremljen nego juče.

POLA

Posebne reference

Težina: 64 g (sa narukvicom), 44 g (bez narukvice)

Materijali: izuzetno izdržljivo kućište od nerđajućeg čelika (sa DLC premazom); poklopac od polimera, ojačan optičkim vlaknima

Ekran: ekran na dodir, u boji (uvek uključen)

Zaštitno staklo Gorilla Glass sa slojem protiv otisaka prstiju, zaštićeno okvirom od kovanog nerđajućeg čelika

Veličina ekrana: 1,2 inča, rezolucija: 240 x 240

Baterija: litijum-polimerna baterija 346 mAh

Trajanje baterije: do 40 sati u režimu treninga (merenje brzine otkucaja GPS-a i ručnog zgloba), do 7 dana u satnom režimu

Na raspolaganju je nekoliko opcija za uštedu energije

Izdržljivost: radna temperatura: od -20 do 50 ° C; temperature ispod -10 ° C mogu uticati na trajanje i performanse baterije

GPS i barometar: ugrađeni GPS, GLONASS, Galileo, QZSS

Vodootporan (VR100)