ATP Sport

Svi proizvodi koje nudimo nabavljaju se direktno od proizvođača ili ovlaštenih distributera, poseduju dozvolu za promet i sve potrebne sertifikate.

Atp Sport d.o.o. je generalni zastupnik i distributer All Stars proizvoda kao i distributer opreme poznatih svetskih brendova suplemenata i sportske opreme: Compex, Polar i Vitargo. Pored toga, svoj asortiman smo upotpunili i drugim brendovima premijum kvaliteta.

U našoj ponudi kupci mogu, na jednom mestu, da nabave po konkurentnim cenama i celokupan asortiman brendova: Ultimate Nutrition, Twinlab, QNT, Muscle Pharm, Labrada, Nutrabolic, Nutrione, Syntrax, Now, Orthomol, Amix...

Naš asortiman dijetetskih i sportskih suplemenata sadrži nekoliko stotina različitih artikala, i to: vitamine, minerale, proteine, aminokiseline, specijalizovane preparate za sportiste, gotove napitke i deserte i druge preparate.

Proizvode iz naše ponude koriste mnogi poznati sportski klubovi i pojedinci, sportska udruženja, savezi, teretane i fitnes klubovi kao i veliki broj registrovanih kupaca na sajtu.

Trudimo se da našim kupcima uvek ponudimo razlog više za saradnju sa nama.

Detaljnije informacije o velikom izboru robe, najpovoljnijim uslovima kupovine, možete dobiti na ovom sajtu, koji se svakodnevno ažurira i pokazuje realno stanje robe.

Maloprodajni objekat

ATP Sport
  • Tošin Bunar 188, Lokal br. 16, Novi Beograd

Naš tim

Naše visokoedukovano osoblje ponudiće vam savete kako da živite aktivnije, hranite se zdravije i dođete do svojih sportskih ili ličnih ciljeva brže i sigurnije.

Zaposlili smo prave ljude

U ATP Sportu rade viši sportski treneri i reprezentativci, a stalni konsultanti su nam naši najveći sportisti, njihovi treneri i lekari. Danas se skoro svuda mogu kupiti suplementi ali pravi savet:

''Koji preparat treba kupiti?'', ''Kako ga pravilno koristiti?'', ''Kako preparat daje maksimalne razultate? '' ne možete dobiti bilo gde! Pravovremen savet našeg stručnog osoblja (nutricionista, trenera, sportaša) postaju pravo oruđe u postizanju vaših ciljeva. Pravi savet je ključ uspeha i to je naša poruka.

Naša misija

Edukovati ljude koliko je aktivan život važan za kvalitetno življenje bez bolesti, pretilosti i kompleksa i da proizvodi suplementacije nisu "nedopuštena sredstva", već su tu u službi pomoći kako biste maksimizirali svoj trud kroz trening i ishranu.

Nastanak i razvoj

Shvatili smo da je naša budućnost u radu sa sportistima i odlučili smo da se posvetimo ishrani i supplementima.

Počeli smo na pravom mestu

Počeli smo sa prodajom suplemenata 1995. godine kada su preparati još uvek bili tabu tema i prodavali su se samo među drugarima i poznanicima. Kroz aktivno bavljenje sportom upoznali smo značaj pravilne ishrane i dobro balansiranog odnosa makro i mikronutrijenata, koji uz podršku suplemenata i adekvatnu hidrataciju, može da značajno unapredi sportske performanse i odigra ključnu ulogu u postizanju boljih rezultata. Shvatili smo da je naša budućnost u radu sa sportistima i odlučili smo da se posvetimo ishrani i supplementima.

Dvehiljadite godine na najinteresantnijoj lokaciji između Zemuna i Novog Beograda u tržnom centru Tošin Bunar 188, u okviru dela kompleksa gde se nalazi sportski centar 11. April, otvorena je ATP Sport prodavnica. Atraktivna lokacija koja je epicentar mnogih sportskih dešavanja dobila prvu pravu prodavnicu sportskih i ostalih suplemenata. Blizina sportskog centra 11. april, u kome već dugi niz godina aktivno deluje nekoliko važnih sportskih klubova, Studentskog Grada, u okviru koga rade mnoge sportske sekcije ( rukomet, odbojka košarka), odakle su izašli mnogi naši najpoznatiji sportisti i treneri, a na svega 500 metara od Hale sportova, u u okviru koje i danas aktivno deluje nekoliko sportskih društava i nalazi se veoma dobro opremljen Body Building & Fitness klub doprinela je da ATP Sport vrlo brzo postane prepoznatljiv u sportskim krugovima.