Polar H10
  • Polar H10

Polar H10

11.500 RSD
Sa PDV-om

Najprecizniji senzor otkucaja srca marke Polar, sada s poboljšanim elektrodama H10.

Boja
Izaberi pakovanje
Količina
Dostupno

POLAR H10

Kada je u pitanju preciznost i povezanost, Polar H10 senzor brzine otkucaja srca je pravi izbor. Pratite svoj broj otkucaja srca sa maksimalnom preciznošću i povežite broj otkucaja srca sa velikim brojem uređaja za treniranje sa Bluetooth i ANT +.

Sa Polar H10, praćenje otkucaja srca je preciznije i prilagodljivije nego ikad.

Kompatibilan s vodećim aplikacijama za fitness i Bluetooth uređajima. Frekvencija prenosa je 5 kHz, što omogućava praćenje otkucaja srca pod vodom. Ugrađena je memorija za skladištenje podataka o brzini otkucaja srca. Vrlo je udoban jer je izrađen od mekih tkanina, a klizenje je sprečeno silikonskim čepićima i kopčama.

DVE ISTOVREMENE BLUETOOTH KONEKCIJE

Povežite svoj Polar H10 bezbedno sa dva Bluetooth uređaja u isto vreme: Vaš Polar sat + vaš kompjuter za bicikle, vaša omiljena fitnes aplikacija + trenažer u teretani, vaš Polar sat + trenažer u teretani; koja god kombinacija najbolje odgovara vašem treningu.

ANT+ KONEKCIJA

Povežite Polar H10 sa ANT+ kompatibilnom opremom za teretane, biciklističkim računarima i drugim uređajima za treniranje. ANT+ i Bluetooth veze mogu takođe biti aktivne istovremeno.

Posebne reference

Kompatibilnost: iOS mobilni uređaji: iPhone 5 i noviji, sa iOS 11 ili novijim; Android mobilni uređaji sa mogućnošću Bluetooth 4.0 i Android 5.0 ili novijim.

Ažuriranje softvera: Putem mobilnog telefona pomoću aplikacije Polar Beat ili aplikacije Polar Flov.

Memorija: Jedan trening

Trajanje baterije: 400 sati sa aktivnom BLE i 5 kHz transmisijom

Link do videa - Polar H10