amino liquid all stars
  • amino liquid all stars
  • amino liquid all stars
  • amino liquid all stars

Amino Liquid, 1000ml

4.750 RSD
Sa PDV-om

Amino Liquid tečna forma aminokislina dobijena iz hidrolizovanog govedjeg protein izolata, sadrži sve esencijalne i neesencijalne amino kisleine i na taj način omogućava izgradnju mišića. Sadrži 2463 mg BCAA aminokiselina jednim od najvažnijih anitkatabolika.

Odaberi ukus
Količina

All Stars Amino all Stars 1000ml

Bočica od 1000 ml sa koncentratom za mešanje sa vodom. Pomiješajte koncentrat od 25 ml sa 250 ml vode po porciji i dobićete ukusno piće sa ukusom narandže ili crne ribizle.

Zašto Amino tečnost kompanije All Stars?

Aminokiseline u obliku tečnosti telo može posebno dobro i brzo da apsorbuje. Amino tečnost kompanije All Stars je koncentrat koji se konzumira pomešan sa vodom. Uključeni poklopac za doziranje omogućava brzo i jednostavno merenje potrebne količine, a najbolji rezultati mešanja postižu se šejkerom. Pre svake upotrebe kratko protresite bočicu. Gotovo piće je svežeg i voćnog ukusa i može se savršeno koristiti pre ili posle treninga za snabdevanje visokokvalitetnim i brzo dostupnim aminokiselinama.

Amino tečnost se takođe može koristiti za doručak za obogaćivanje zaliha proteina u dane koji ne treniraju. Jednokratna porcija obezbeđuje 12000 mg svih važnih aminokiselina, uključujući BCAA, glutamin i L-arginin, koji su posebno popularni kao dodatni dodaci sportistima u intenzivnim fazama treninga. Koncentrat je zaslađen zaslađivačem i samim tim bez šećera. Ne sadrži ugljene hidrate ili masti. Svaka porcija daje samo malo više od 50 kcal. Gotovu smešu možete piti kao ukusno sportsko piće pre / posle treninga ili ujutru za doručak kako biste obogatili zalihu proteina. Tokom dana možete koristiti jednu ili više porcija po potrebi, a otvorenu bočicu držite u frižideru.

Amino Liquid slobodna forma amino kiselina koja nastaje hidrolizom proteina ima niz prednosti:

  • Brza apsorbcija (aminokiseline su najprostiji oblik te se zbog svoje strukture odmah apsorbuju iz digestivnog trakta u krvotok i snabdevaju organizam gradivnom materijom za mišićna vlakna tj izgradnju mišića)
  • Neoplerećuju digestivni trak ( obzirom da su amino kisleine već svareni proteini organizam ne troši dodatnu energiju za varenje, što je veoma bitno kod organizma iscrpljenog napornim treningom, nema dodatnog iscrpljivanja organizma)
  • Antikatabolik ( optimalan unos slobodne forme aminokisleina koje su bogate BCAA amino kisleinama štiti mišić od razgradnje, naručito u periodu dijeta i napornih treninga)
  • Low Carb kompatibilne ( amino liquid ne sadrži šećere te se odlično uklapa u dijete sa smanjenim unosom ugljenih hidrata)
  • Aromatizovane ( prijatan ukus) - Pakovanje sadrži 40 porcija

amino fuel

10 Stavke

Specific References

amino liquid

Preporučena upotreba propisana od strane srpskih nadležnih institucija:

Dnevno koristiti 1 – 3 porcije. 1 porcija (25 ml ) razblažiti sa 250 ml vode i popiti najbolje uz doručak, pre i posle treninga ili pred spavanje jedna doza. Otvorenu bocu čuvati u frižideru i koristiti 4 nedelje.

Preporuka od strane proizvodjača:

Ne razlikuju se od preporuke srpskih nadležnih institucija .

Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Ne preporučuje se osobama mlađim osobama od 18 godina. Ne preporučuje se osobama osetljivim na neki od sastojaka, trudnicama i dojiljama.

Ukoliko koristite neke lekove, planirate da idete na operaciju, posavetujte se sa Vašim lekarom.

Proizvod nije namenjen za dijagnozu ili kao tretman lečenja bilo koje bolesti. Ako dođe do pojave neželjenih reakcija odmah prekinuti sa upotrebom proizvoda i potražiti savet lekara.