• Novo

Citrulline Powder, 400g

3.000 RSD
Sa PDV-om

Citrulline Powder, 400g - OstroVit

Odaberi ukus
Količina
Dostupno

Citrulin je aminokiselina koja je sastavni deo proteinskih kompleksa. Njegova glavna karakteristika je sposobnost da poveća fizičke performanse podizanjem energetskih nivoa u ćeliji što utiče i na snagu i na intenzitet treninga u najpozitivnijem smislu.

Ubrzava oporavak mišića nakon treninga, smanjuje bol i upalu. Jabučna kiselina (malat) upotpunjuje delovanje citrulina i stimuliše cirkulaciju čime se povećava dotok kiseonika u mišiće, a to rezultuje povećanjem izdržljivosti i efikasnosti.

Posebne reference

Rastvoriti u šejkeru 1 porciju proizvoda 3 g (1/2 merice) u 100-150 ml vode ili soka. Konzumirati jednu porciju dnevno, 30 minuta pre treninga. U zavisnosti od cilja suplementacije, citrulin može da se uzima i pre i posle treninga.

Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Ne preporučuje se osobama mlađim osobama od 18 godina. Ne preporučuje se osobama osetljivim na neki od sastojaka, trudnicama i dojiljama.

Ukoliko koristite neke lekove, planirate da idete na operaciju, posavetujte se sa Vašim lekarom.

Proizvod nije namenjen za dijagnozu ili kao tretman lečenja bilo koje bolesti. Ako dođe do pojave neželjenih reakcija odmah prekinuti sa upotrebom proizvoda i potražiti savet lekara.