EAAs Powder, 400 g

4.500 RSD
Sa PDV-om

All Stars EAA sadrže 10 000 mg esencijalnih aminokiselina po porciji. Ova smeša sadrži leucin, valin, izolevcin, lizin, treonin, fenilalanin, triptofan i metionin.

Odaberi ukus
Količina
Rasprodato

Šta su EAA - esencijalne aminokiseline?

Esencijalne (vitalne) aminokiseline su najmanji građevni blokovi proteina i telo ih ne može proizvesti, ili ih delimično proizvesti. Obuhvataju L-leucin, L-lizin, L-treonin, L-valin, L-izoleucin, L-metionin, L-fenilalanin i L-triptofan. Za razliku od klasičnog proteinskog šejka, pojedinačni EAA su već u podeljenom obliku i telo ih posebno brzo i lako koristi. Koristi ih posebno za izgradnju mišića, održavanje i regeneraciju mišića.

• Mikroinstanirani EAA prah

• 10.000 mg esencijalnih aminokiselina po porciji

• Leucin, valin, izoleucin, lizin, treonin, fenilalanin, triptofan i metionin

• 28 porcija po limenci

• U 5 ukusa

• Veganski proizvod • bez želatina • bez kofeina

• bez kreatina • bez beta alanina • bez aspartama

• bez masti • malo šećera • Made in Germany

Zašto mikroinstantirani EAA prah kompanije All Stars?

Fini prah sadrži mešavinu svih esencijalnih aminokiselina.Ukupno 10.000 mg aminokiselina na 14 g praška sadrži manje od 0,1 g šećera i nula masti. Zaslađen je zaslađivačem i sadrži arome za svaki od ukusa Fresh Orange, Strawberry Mango i Pear Lemon Mint, Black Cherry i Blue Berry Lemonade. Mikroinstanirani EAA prah se može mešati sa vodom i stvara ukusno voćno piće za upotrebu u danima treninga pre / posle treninga i u dane oko treninga oko doručka.

Prašak mogu da koriste sportisti u širokom spektru sportova, kao dodatak svom normalnom snabdevanju proteinima i u dijetalnim fazama kao niskokalorična alternativa proteinskom šejku.

Esencijalne aminokiseline (skraćeno EAA = esencijalne aminokiseline) su vitalne za telo. Pošto ih telo ne može samo proizvesti dovoljno, EAA se moraju unositi svakodnevnom ishranom. EAA puderi iz ALL STARS sadrže sve važne esencijalne aminokiseline i aminokiseline razgranatog lanca (BCAA) L-izoleucin, L-leucin i L-valin, koje su posebno važne za izgradnju mišića. Pomešan sa vodom, pravi ukusno voćno piće.

Šta sadrži ALL STARS EAA prah?

I u ukusima JAGODA MANGO, SVEŽA NARANĐA, BOROVNICA LIMUNDA i CRNA TREŠNJA, prah sadrži neverovatnih 10000mg EAA po porciji, koji se sastoji od 14g praha i 250ml vode, i tako obezbeđuje brzo dostupne aminokiseline za vaše mišiće. BCAA su u dokazanom odnosu 2:1:1 i takođe sadrže L-lizin, L-fenilalanin, L-treonin, L-metionin i L-triptofan. Zaslađen je veštačkim zaslađivačem, ne dodaje se šećer.

Neke informacije o aminokiselinama i njihovom značaju za telo:

Aminokiseline, uključujući i esencijalne, su centralni gradivni blokovi proteina. Oni su sastavni deo naših mišića i uključeni su u brojne veze u važnim metaboličkim procesima u telu. To uključuje, na primer, metabolizam šećera i masti, sintezu enzima ili se koriste kao komponenta hormona. Takođe su uključeni u transport kiseonika i hranljivih materija. Blokovi za izgradnju proteina su takođe poznati po svojoj ključnoj važnosti u izgradnji mišića i održavanju mišića.

Pošto su esencijalne aminokiseline u EAA prahu u slobodnom i nevezanom obliku, one su vrlo brzo dostupne telu i mogu se direktno koristiti. Još jedna prednost - prah je malo kalorija i takođe se može koristiti u bilo kojoj fazi ishrane ili definicije kao alternativa klasičnom proteinskom šejku. Novi EAA prah je veoma rastvorljiv, pomešan sa vodom pravi voćni napitak i može doprineti brzom snabdevanju važnih aminokiselina koje su neophodne za mnoge telesne procese kako tokom treninga tako i ujutru. Pored BCAA, koje su posebno važne za mišiće, uključene su i važne, vitalne aminokiseline. treba obratiti pažnju na njihovo snabdevanje, posebno tokom faza intenzivnog treninga i tokom velikih fizičkih napora. Priuštite sebi plus aminokiselina.

Posebne reference

Pomešajte 14g EAA praha (1 kašika = 1 porcija) sa 300 ml vode u šejkeru. 1-2 porcije EAA dnevno, po mogućnosti sa doručkom, pre ili posle treninga.

Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Ne preporučuje se osobama mlađim osobama od 18 godina. Ne preporučuje se osobama osetljivim na neki od sastojaka, trudnicama i dojiljama.

Ukoliko koristite neke lekove, planirate da idete na operaciju, posavetujte se sa Vašim lekarom.

Proizvod nije namenjen za dijagnozu ili kao tretman lečenja bilo koje bolesti. Ako dođe do pojave neželjenih reakcija odmah prekinuti sa upotrebom proizvoda i potražiti savet lekara.