• Novo

Multivitamin - 90 kapsula

1.630 RSD
Sa PDV-om

13 vitamina uključujući D3 i K2
bez šećera, bez aditiva
Bez želatina
Bez beta alanina
Bez aspartama
Bez kreatina

Količina
Dostupno

KOJI VITAMINI SU U MULTI VITAMINSKIM KAPSULAMA?

Osim vitamina C, All Stars kapsule sadrže vitamin B kompleks sa vitaminima B1, B2, nikotinskom kiselinom (niacin), B5 (pantotenskom kiselinom), B6, biotinom (B7), B12 i folnom kiselinom. Vitamini A, E. K2 i D3 su takođe uključeni.

Vitamini igraju važnu ulogu u telu. Oni su uključeni u brojne procese i adekvatna ponuda je od posebnog značaja za opšte blagostanje i učinak. Vitamini B su uključeni, na primer, u metabolizam proteina, masti i ugljenih hidrata i stoga su posebno važni za sportiste kako bi mogli da koriste ove hranljive materije kao snabdevači energijom. Vitamin C učestvuje u normalnom funkcionisanju imunog sistema, u sintezi hormona i aminokiselina i snažan je antioksidans. Ostali vitamini se takođe koriste za proizvodnju enzima, kao antioksidans ili za preradu drugih hranljivih materija. Adekvatna snabdevenost vitaminima je uvek važna, posebno u stresnim svakodnevnim situacijama ili tokom faze intenzivnog treninga i usled povećanih potreba, posebnu pažnju treba posvetiti adekvatnom snabdevanju.

All Stars preporučuje upotrebu 3 Multi vitaminske kapsule, uzetih sa dovoljno tečnosti i raspoređenih tokom dana. Kapsule ne treba koristiti kao zamenu za zdravu i uravnoteženu ishranu.

Posebne reference

Tri kapsule dnevno.

Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Ne preporučuje se osobama mlađim osobama od 18 godina. Ne preporučuje se osobama osetljivim na neki od sastojaka, trudnicama i dojiljama.

Ukoliko koristite neke lekove, planirate da idete na operaciju, posavetujte se sa Vašim lekarom.

Proizvod nije namenjen za dijagnozu ili kao tretman lečenja bilo koje bolesti. Ako dođe do pojave neželjenih reakcija odmah prekinuti sa upotrebom proizvoda i potražiti savet lekara.