Orthomol Arthroplus
  • Orthomol Arthroplus

Orthomol Arthroplus, 30 doza

8.000 RSD
Sa PDV-om

orthomol logo

Tretman osteoartritičnih promena u zglobovima, 30 dnevnih doza

Količina
Rasprodato

Orthomol® Arthroplus je dijetetski preparat sa posebnom medicinskom namenom. Orthomol® Arthro plus je namenjen za dijetetski tretman osteoartritičnih promena u zglobovima.

Pakovanje sadrži 30 dnevnih doza sa 15g praška i 2 kapsule.slika

Nutritivna svojstva i karakteristike mikronutrijenata koji se nalaze u sastavu preparata

•Komponente hrskavice, glukozamin sulfat, hondoitin sulfat, kolagen hidrolizat, hijaluronska kiselina i acetilcistein, povoljno utiču na metabolizam hrskavice i time doprinose održavanju zdravih zglobova.

•Vitamin C, vitamin E i fitonutrijenti, kao što su karotenoidi i bioflavonoidi, kao prirodni antioksidansi štite vaše zglobove od „oksidativnog stresa“.

•Elementi u tragu cink, selen, bakar i mangan kao važne komponente antioksidacionih enzima doprinose zaštiti struktura vaših zglobova.

•Omega-3 masne kiseline (eikosapentenska kiselina, dokosaheksenska kiselina) imaju protivupalni uticaj na zglobove.

•Kalcijum i vitamini D skeletnih struktura. 3, B6 i K1 potpomažu metabolizam kosti kao i razvoj i održavanje. Da bi se zadovoljila posebno povećana potreba za mikronutrijentima, preporučujemo da se Orthomol® Arthro plus uzima redovno i na dugoročnoj osnovi. Molimo vas da se o dužini uzimanja posavetujete sa svojim lekarom.

Posebne reference

arthroplus sastav

Rastopiti sadržaj jednog paketića (= dnevna doza) u 100 do 150 ml negazirane vode ili voćnog soka i zajedno sa kapsulama omega-3 masnih kiselina popiti uz jelo ili nakon jela.

Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Ne preporučuje se osobama mlađim osobama od 18 godina. Ne preporučuje se osobama osetljivim na neki od sastojaka, trudnicama i dojiljama.

Ukoliko koristite neke lekove, planirate da idete na operaciju, posavetujte se sa Vašim lekarom.

Proizvod nije namenjen za dijagnozu ili kao tretman lečenja bilo koje bolesti. Ako dođe do pojave neželjenih reakcija odmah prekinuti sa upotrebom proizvoda i potražiti savet lekara.