• Novo

MAG Bisglycinat/Citrat

2.340 RSD
Sa PDV-om

Visokokvalitetni bisglicinat plus citrat
HPMC kapsule koje se lako gutaju bez želatina
Bez želatina
Bez beta alanina
Bez aspartama
Bez kreatina

Količina
Dostupno

ZAŠTO ALL STARS MAGNEZIJUM?

Magnezijum je mineral potreban telu za brojne procese. To uključuje, na primer, normalan energetski metabolizam, normalnu funkciju mišića i normalnu sintezu proteina. Magnezijum se mora unositi hranom i/ili dijetetskim suplementima jer telo ne može samo da sintetiše ovu supstancu. Posebno sportisti često koriste magnezijum kao dodatni dodatak za optimalnu podršku mišićnoj funkciji tokom treninga.

ZAŠTO PURE MAG KAPSULE?

Kapsule su bez želatina i, kao HPMC kapsule, mogu ih koristiti i vegani. Sadrže magnezijum kao bisglicinat i citrat. Svaka kapsula sadrži 125mg magnezijuma, tako da dnevna doza od tri kapsule sadrži 375mg. Idealan dodatak za sportiste svih sportskih oblasti u fazama intenzivnog treninga sa povećanom potrebom za sprečavanjem brzog zamora mišića. All Stars preporučuje upotrebu 3 kapsule dnevno, svaka sa dovoljno tečnosti.

Posebne reference

Tri kapsule dnevno.

Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Ne preporučuje se osobama mlađim osobama od 18 godina. Ne preporučuje se osobama osetljivim na neki od sastojaka, trudnicama i dojiljama.

Ukoliko koristite neke lekove, planirate da idete na operaciju, posavetujte se sa Vašim lekarom.

Proizvod nije namenjen za dijagnozu ili kao tretman lečenja bilo koje bolesti. Ako dođe do pojave neželjenih reakcija odmah prekinuti sa upotrebom proizvoda i potražiti savet lekara.