The Curler

79.000 RSD
Sa PDV-om

Šipka sa ugradjenim kragnama.

Količina
Dostupno

Sa svojstvima kao što su bronzane čahure, navlake presvučene niklom bez elektronike i osovina od nerđajućeg čelika, ova šipka je u istoj ligi kao naša Allrounder olimpijska šipka i Dumbler olimpijske bučice.

Zaobljena osovina je pod uglom kako bi se smanjio stres na vašim zglobovima i osećate se stabilno i udobno u vašim rukama, pomažući vam da maksimizirate svoje rezultate bez povreda. Savršeno za pregibe za biceps, zatezanje i vežbe za uski hvat kao što su ekstenzije za triceps ili puloveri. A sa SlideLocks-om, možete biti sigurni da sve ove vežbe možete da radite sa potpunom bezbednošću i poverenjem da će vaše težine ostati na mestu tokom seta.

Naš sopstveni SlideLock dizajn na mašinski obrađenim rukavima je napravljen da zadrži vaše težine na mestu na najefikasniji i hladniji mogući način. Uživajte u tome da ne morate da se nosite sa nedostajućim, savijenim ili polomljenim spoljnim kopčama i kragnama, dok se u isto vreme igrate sa SlideLocks-om samo zato što vam se dopada osećaj. Ako ste ikada želeli bar koji vas tera da više vežbate, ne tražite dalje.

Posebne reference