Day Burner, 90kap

2.590 RSD
Sa PDV-om

Ubrzava metabolizam tokom dana

Smanjuje apetit i ubrzava efekat dijeta

Pomaže u kontroli težine

Količina
Rasprodato

Day burner svojom formulom dva u jedan će pojačati dejstvo svake dijete i brže potrošite unete kalorije.

Njegovi prirodni sastojci su balansirani tako da nećete imati neželjene efekte.

- Azijski zeleni čaj za brži metabolizam

Kofein i katehini ( polifenoli) koje sadrzi zeleni čaj su se pokazali delotvornim u ubrzavanju metabolizma i sagorevanju masnoće. Katehini su veoma korisni i kod osoba koje konzumiraju namirnice bogate holesterolom, jer oni normalizuju nivo holesterola u krvi.

Važno je napomenuti da je zeleni čaj 25 - 100 puta jači antioksidans od vitamina C i E.

Vaše telo će efikasnije sagorevati masnoće, a ujedno će antioksidanti iz zelenog čaja pospešiti protok limfe i detoksikaciju organizma.

- Južnoamerička kajenska paprika za brže sagorevanje kalorija

Istraživanja su pokazala da kapsaicin povećava termogenezu – stvaranje topline u organizmu. Proces termogeneze zahteva potrošnju dodatnih kalorija, što rezultira gubitkom masnih naslaga. Takođe smanjuje nivo holesterola i triglicerida, te sprečava stvaranje krvnih ugrušaka. 

- Ekstrakt crnog bibera povećava proizvodnju energije u ćelijama, a sa đumbirom podstiče gubitak težine stimulišući razlaganje masti. Đumbir je prirodan diuretik koji će smanjiti zadržavanje vode u organizmu.

- Acetil L-karnitin čija je uloga da pospeši transport masnih kiselina do mitohondrija kako bi telo obezbedilo dovoljno energije i izbeglo nagomilavanje nepotrebnih zaliha masti.

Posebne reference

Da mršavljenje bude lakše, brže i zdravije, uzimajte 3 x dnevno po 1 kapsulu Day Burnera izmedju obroka.

Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Ne preporučuje se osobama mlađim osobama od 18 godina. Ne preporučuje se osobama osetljivim na neki od sastojaka, trudnicama i dojiljama.

Ukoliko koristite neke lekove, planirate da idete na operaciju, posavetujte se sa Vašim lekarom.

Proizvod nije namenjen za dijagnozu ili kao tretman lečenja bilo koje bolesti. Ako dođe do pojave neželjenih reakcija odmah prekinuti sa upotrebom proizvoda i potražiti savet lekara.