Night Burner, 90kap

2.590 RSD
Sa PDV-om

Pomaže sagorevanje masti tokom noći

Doprinosi mršavljenju

Pogodan za osobe sa povišenim krvnim pritiskom

Količina
Rasprodato

Night Burner sagorevač će vam pomoći da se oslobodite masnih naslaga tako što će aktivirati njihovo sagorevanje tokom cele noći. Night Burner utiče na razgradnju masti i kada spavate. Uz pravilnu ishranu će vam pomoći da izgubite kilograme, na najzdraviji način. Ovo nije običan sagorevač, njegovi sastojci deluju blagotvorno na čitav organizam i utiču povoljno na mnoge funkcije u našem telu. Ne sadrži kofein koji često sadrže sagorevači, pa ga mogu koristiti osobe sa povišenim krvnim pritiskom. Takođe, Night burner deluje blagotvorno na varenje, pa će vam pomoći i kod problema sa nadutošću.

Night Burner je formula zasnovana na jedinjenjima koja će vašem telu dati potporu da bolje metaboliše šećere i masti i time ubrza mršavljenje. 

Pored toga ovaj sagorevač povoljno utiče i na prevenciju svih metaboličkih poremećaja koji dovode do hroničnih bolesti srca i dijabetesa tipa 2. 

Njegovi prirodni sastojci bez jakih stimulansa uticaće na opšte bolje stanje celog organizma pa ga možete koristiti ne samo kao potporu dijetama već i za odrzavanje težine, šećera i holesterola u zdravim granicama.

Posebne reference

Uzeti 3 tablete Night burnera uveče pre spavanja. 

Za maksinalan efekat, koristiti uz Day burner dnevni sagorevac. 

Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Ne preporučuje se osobama mlađim osobama od 18 godina. Ne preporučuje se osobama osetljivim na neki od sastojaka, trudnicama i dojiljama.

Ukoliko koristite neke lekove, planirate da idete na operaciju, posavetujte se sa Vašim lekarom.

Proizvod nije namenjen za dijagnozu ili kao tretman lečenja bilo koje bolesti. Ako dođe do pojave neželjenih reakcija odmah prekinuti sa upotrebom proizvoda i potražiti savet lekara.