Multivitamin za muškarce, 60kap

1.780 RSD
Sa PDV-om

Ovo je kompleks vitamina koji će upotpuniti sve nedostatke u ishrani, lako je svarljiv i obezbeđuje dnevnu zalihu minerala i vitamina neopohodih za zdrav i snažan organizam.

Količina
Rasprodato

Vitamini i minerali- sve u jednom:

QNT Mens Multivitamini su snažan kompleks koji sadrži 12 vitamina i 7 minerala. Vitamin A koji će, osim što stimuliše imuni sistem i ima antioksidativnu ulogu, unaprediti dobar vid. Vitamin D3, koji je vitamin sunca, stimuliše proizvodnju antitela i time pojačava imunitet. Njegova visoka biodostupnost takođe pomaže u jačanju opšteg skeleta i dobrom održavanju mišića. Vitamin C je vitamin sa antioksidativnim svojstvima, posebno tako što podstiče proizvodnju belih krvnih zrnaca. Pomaže u smanjenju umora zahvaljujući podsticaju koji donosi telu. Vitamin E takođe ima odlična antioksidativna svojstva koja će zaštititi telo od raznih spoljašnjih agresija. Konačno, naći ćete i čitav set vitamina B koji će doprineti normalnom energetskom metabolizmu i pomoći u borbi protiv trenutaka umora. Ovi vitamini takođe doprinose pravilnom funkcionisanju nervnog sistema i imunog sistema.

Pored ovog seta vitamina, sastav Men's je bogat i mineralima, koji su podjednako važni za pravilno funkcionisanje organizma. Konkretno, sadrži cink, gvožđe, bakar, mangan, selen, hrom i jod kako bi se obezbedio idealan balans minerala. Oni će igrati ulogu u obezbeđivanju energije telu, ali i imunološkom sistemu. Men‘s Multivitamini dodatak sadrži posebno balansiranu koncentraciju cinka za muškarce. Cink je esencijalni mineral koji je koristan za imuni sistem osim što je super antioksidant. On igra ulogu u funkciji mnogih enzimskih metabolizma. Takođe je uključen u sintezu hormona kao što je testosteron, zbog čega muški dodatak ishrani sadrži više cinka nego ženski, njegov pandan. Muškarci sa manjkom cinka su pod rizikom od uvećanja prostate. 

Multivitamini su idealan dodatak ishrani za muškarce koji žele da nadoknade energiju, koncentraciju i istovremeno ojačaju svoj imuni sistem.

Posebne reference

Uzmite jednu kapsulu dnevno, najbolje uz ručak.

Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Ne preporučuje se osobama mlađim osobama od 18 godina. Ne preporučuje se osobama osetljivim na neki od sastojaka, trudnicama i dojiljama.

Ukoliko koristite neke lekove, planirate da idete na operaciju, posavetujte se sa Vašim lekarom.

Proizvod nije namenjen za dijagnozu ili kao tretman lečenja bilo koje bolesti. Ako dođe do pojave neželjenih reakcija odmah prekinuti sa upotrebom proizvoda i potražiti savet lekara.