Air Leg Massager

74.400 RSD
Sa PDV-om

Air Relax koristi najsavremeniji digitalno kontrolisani sistem pritiska vazduha kako bi obezbedio dinamičnu kompresiju za ekstremitete ugrožene slabom cirkulacijom.

Količina
Rasprodato

Većina sportista je zainteresovana za smanjenje vremena oporavka nakon intenzivnih treninga ili sportskih događaja. Najnovije naučne studije su pokazale da limfna terapija obezbeđuje fiziološke promene koje omogućavaju poboljšan oporavak mišića. Limfni sistem nema pumpu kao što ima naše srce, stoga nam ovaj sistem isporučuje sekvencionu kompresiju i odvodi otpade koji prouzrokuju bolnost i zamor mišića.

OPORAVITE SE SA AIR RELAX SISTEMOM ZA OPORAVAK

Napredni digitalno kontrolisani sistem vazdušnog pritiska koji obezbeđuje dinamičku kompresiju ekstremiteta. Uređaj koristi kompresovani vazduh za masažu ekstremiteta, odvođenje tečnosti i brži oporavak. Uz pomoć vazdušnog pritiska u komorama jednostavno kontrolisanog putem uređaja, ritmički pojačava i smanjuje pritisak na telo, što opušta mišiće i ublažava bol i nelagodnost. Vene na tretiranim delovima takođe ponavljaju te pokrete čime se poboljšava cirkulacija u tretiranom delu.

Namenjen je pre svega sportistima i osobama koje aktivno treniraju. Koriste ga sportski timovi, fizioterapeuti i profesionalni sportisti kako bi smanjili vreme oporavka i poboljšali svoj trening.

Sistem i dodaci:

Manžetne imaju 4 vazdušne komore koje se mogu aktivirati pojedinačno, kombinovano ili sve zajedno.

Motor stvara pritisak pd 255 mmHg koji omogućava povoljan terapijski efekat i poboljšava cirkulaciju u tretiranim delovima tela.

Četiri vrste manžetni koje se mogu nabaviti uz ovaj uređaj obezbeđuju da se tretiraju različiti delovi tela: noge, ruke, struk i bokovi.

Uređaj se lako podešava pomoću jednostavnih komandi, a podešavanja su jasno vidljiva na preglednom displeju. Podešavanja su moguća i uz pomoć daljinskog upravljača kojim se veoma lako rukuje.

  • Povećava sposobnost rehidratacije, relaksacije i oporavka
  • Pomaže bržem oporavku između treninga tako što smanjuje bolove u mišićima, smanjuje umor mišića i poboljšava krvnu cirkulaciju
  • Pomaže pri otklanjanju otpadnih proizvoda iz limfnog toka i smanjuje upalu i oticanje
  • Povećava performanse i vodi vas na viši nivo treninga
  • Pomaže da integriše efektivni dnevni oporavak u trening programe Namenjen je svim korisnicima kojima je potrebna relaksirajuća masaža, otklanjanje umora i slabosti, tretiranje ukočenih ili hladnih nogu, antistresni tretman, saniranje upala i poboljšanje elastičnosti kože.

Posebne reference