Carni 1000 Fat Destroy
  • Carni 1000 Fat Destroy

Carni 1000 Fat Destroy, 120 Kaps

2.350 RSD
Sa PDV-om

blastex

Carni 1000 sagorevač masti

Količina
Rasprodato

Teško je otarasiti se suvišnih masnih naslaga, pa čak i pored napornog treninga i adekvatne ishrane.

Carni 1000 Fat Destroy sadrži 1000 mg L-karnitina po kapsuli pomoći će vam da postignete željeni cilj o kome ste sanjali. L-karnitin učestvuje u transportu masnih kiselina u mitohondrije gde se konvertuju u energiju. Dodatna doza L-karnitina omogućava da ovi procesi brže sagorevaju masno tkivo i pretvaraju ga u dodatnu energiju neophodnu za trening.

Posebne reference

1 kapsula sadrži:

  • Energetska vrednost: 0,4 kcal
  • Proteini: 0,1 gr
  • Ugljeni hidrati: 0 gr
  • Masti: 0 gr
  • L-karnitin: 1000 mg
  • Vitamin C: 10 mg

Preporučena upotreba:

U dane treninga - 1 kapsula ujutro nakon ustajanja, 1 kapsula pre treninga i 1 kapsula popodne između obroka.

U dane odmora - 1 kapsula ujutro nakon ustajanja i 1 kapsula popodne između obroka.

Preporučene doze se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Nije namenjeno za upotrebu od strane osoba mladjih od 18 godina ili starijih od 50, kao i onih sa postojećim medicinskim problemima (uključujući, ali ne samo, visok krvni pritisak ili srčane probleme), od strane žena koje su trudne, doje ili planiraju da zatrudne, od strane osoba koje uzimaju bilo kakvu prepisanu terapiju ili od strane onih koji su osetljivi na bilo koji od sastojaka.

Osobe koje pate od epilepsije gastroezofagealnog refluksa ili gorušice, peptičkog ulkusa, ozbiljne hipertenzije, interkranijalnog povišenog pritiska ne treba da uzimaju proizvod. Ako dođe do pojave neželjenih reakcija odmah prekinuti sa upotrebom proizvoda i potražiti savet lekara.

Proizvod nije namenjen za dijagnozu ili kao tretman lečenja bilo koje bolesti. Nemojte kombinovati ovaj proizvod sa drugim proizvodima koji sadrže kofein (npr. kafa, energetska pića, kole...) ili sa bilo kojim proizvodom koji sadrži sastojke sa stimulativnim dejstvom.

Kako biste izbegli nesanicu, ne uzimajte proizvod manje od 4 sata pre spavanja. U retkim slučajevima uzimanje proizvoda može izazvati blage intestinalne smetnje, koprivnjaču.