Fenidrol, 80 Kapsula

5.400 RSD
Sa PDV-om

Fenidrol je novi popularni sagorevac, koji je vec postigao ogroman uspeh na trzistu u svetu.

Termogeni optimizator i dodatak pre treninga,

Nova, optimizovana i još jača kompozicija,

10 naučno dokazanih termogenih sastojaka,

80 visokokoncentrovanih termalnih kapa.

Količina
Dostupno

Šta sadrže nove FENIDROL kapsule i ko ih koristi?

FENIDROL sadrži Sinetrol, ekstrakt zelene kafe, kofein, sinefrin, Rhodiola Rosea, Coleus Forskohlii, kompleks kapsaicina i razne biljne ekstrakte i vitamine. Kapsule sadrže kofein. Dnevna doza od 4 Thermo-Caps sadrži 372 mg kofeina. Oni pružaju brojne, klasične komponente za sagorevanje masti. Uglavnom ih uzimaju u fazi ishrane i/ili definicije od strane fitnes sportista, onih koji žele da izgube težinu ili bodibildera koji žele da smanje preostale masne naslage što je više moguće. Sastojci mogu optimalno i efikasno da podrže sagorevanje masti i metabolizam masti tokom faze dijete.

Ovako deluju sastojci ALL STARS Fenidrola

Ekstrakti biljaka iz zelenog čaja ili ekstrakta zelene kafe u zrnu deluju kao snabdevač energije za podršku vašim intenzivnim vežbama, kofein koji sadrži izoštrava fokus i koncentraciju i stoga su sve komponente klasični 'sastojci za pojačavanje i sagorevanje masti'.

Za sinetrol, ekstrakt guarane od citrusnog voća, kaže se da podržava sagorevanje masti na sličan način kao ekstrakti grejpfruta ili kofein.

Vitamini B (vitamini B6, niacin i vitamin C sadržani su u Fenidrolu) su, pored brojnih drugih metaboličkih procesa, posebno važni za sintezu proteina i pretvaranje masti i ugljenih hidrata u energiju.

Vitamin C podržava normalnu funkciju imunog sistema, učestvuje u proizvodnji hormona, sintezi aminokiselina i brojnim drugim metaboličkim procesima u telu.

 

Posebne reference

Kapsule se uzimaju u dve porcije od po 2 kapsule ujutru pre doručka i popodne sa dovoljno vode. Upotreba treba da bude ograničena na najviše 8 nedelja. U međuvremenu, kapsule za sagorevanje masti više ne koriste samo bodibilderi, već i sportisti, entuzijasti fitnesa i ljudi koji žele da izgube težinu tokom faza dijete kako bi podržali ishranu sa smanjenim unosom kalorija i program treninga koji je prilagođen njoj u najbolji mogući način. Ne treba prekoračiti dnevnu dozu od 4 kapsule niti preporučeno trajanje upotrebe od maksimalno 8 nedelja. Kapsule se ne smeju kombinovati sa drugim stimulansima i/ili suplementima sa kofeinom.

Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Ne preporučuje se osobama mlađim osobama od 18 godina. Ne preporučuje se osobama osetljivim na neki od sastojaka, trudnicama i dojiljama.

Ukoliko koristite neke lekove, planirate da idete na operaciju, posavetujte se sa Vašim lekarom.

Proizvod nije namenjen za dijagnozu ili kao tretman lečenja bilo koje bolesti. Ako dođe do pojave neželjenih reakcija odmah prekinuti sa upotrebom proizvoda i potražiti savet lekara.