Proteinska voda

430 RSD
Sa PDV-om

  • 20 g izolata surutke
  • Nula šećera
  • Spreman za piće
  • Ukusnog voćnog ukusa
  • 2 ukusa
  • Bez laktoze
Odaberi ukus
Izaberi pakovanje
Količina
Rasprodato

Nova PROTEINSKA VODA je savršeno bezalkoholno piće za sportiste! Obogaćen ultrafiltriranim izolatom proteina surutke. Pored vode glavne komponente, izolat proteina surutke koji sadrži obezbeđuje neverovatnih 20 g proteina i maksimalno 90 kalorija po bočici od 500 ml. Prirodni biljni koncentrati takođe obezbeđuju vredne elektrolite i, zajedno sa voćnim aromama, obezbeđuju posebno ukusan ukus. PROTEIN VATER je dostupna u 2 ukusa: Apple-kivi i Tropical.

Čist izolat proteina

Izolat proteina surutke je najkvalitetniji tip proteina. Izolat je koncentrovan do sadržaja proteina od preko 90% korišćenjem posebnih procesa filtracije. Sadržaj masti i laktoze u PROTEINSKOJ VODI je 0%. Ovo čini piće veoma lako svarljivim.

BEZ DODATNOG ŠEĆERA!

Prekrasan voćni ukus dolazi bez šećera i pruža samo 90 kalorija po bočici od 500 ml. PROTEINSKA VODA je vaš savršen izvor proteina za svaku fazu ishrane i definicije.

SPREMNI ZA PIĆE

Nije potrebno mešanje praha. PROTEINSKA VODA je vaš pogodan proteinski napitak pre, tokom ili posle treninga. Takođe savršen kao alternativa šejku između. Isprobajte i dopustite da se osvežite proteinima!

ALL STARS PROTEINSKA VODA 

Da li tražite alternativu konvencionalnim proteinskim šejkovima u čokoladi, vanili i ko? Nova PROTEINSKA VODA je vaša voćna, osvežavajuća alternativa. Ukusnog voćnog ukusa dolazi bez dodavanja šećera. Boca od 500 ml sadrži maksimalno 90 kalorija i stoga je vaš savršen izvor proteina za svaku fazu ishrane i definicije. PROTEINSKA VODA ima najbolji ukus sveže ohlađena iz frižidera. Nakon otvaranja, bocu treba staviti u frižider i upotrebiti u roku od jednog dana.

Posebne reference

Bez praha, bez dodatnog mešanja! Jednostavno uživajte u čistom proteinu odmah nakon ili pre treninga!

Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Ne preporučuje se osobama mlađim osobama od 18 godina. Ne preporučuje se osobama osetljivim na neki od sastojaka, trudnicama i dojiljama.

Ukoliko koristite neke lekove, planirate da idete na operaciju, posavetujte se sa Vašim lekarom.

Proizvod nije namenjen za dijagnozu ili kao tretman lečenja bilo koje bolesti. Ako dođe do pojave neželjenih reakcija odmah prekinuti sa upotrebom proizvoda i potražiti savet lekara.