Kazein V100 Xline, 700g

2.600 RSD
Sa PDV-om

blastex

Xline Kazein V100 je sastavljen od dugo apsorbojucih proteina (micelarni kazein, kalcijum kazeinat, koncentrat proteina mleka) koji su odgovorni za snabdevanje aminokiselina neophodnih za rast misicne mase u dugom periodu nakon konzumacije.  

Odaberi ukus
Količina
Rasprodato

Velicina porcije: 30g

Broj porcija po pakovanju: 23

Xline Kazein V100 je sastavljen od dugo apsorbojucih proteina (micelarni kazein, kalcijum kazeinat, koncentrat proteina mleka) koji su odgovorni za snabdevanje aminokiselina neophodnih za rast misicne mase u dugom periodu nakon konzumacije. Ovo dugotrajno oslobadjanje aminokiselina u krvotok cini Xline Kazein V100 savrsenim proteinom za koriscenje pre spavanja. U slucaju nemogucnosti konstantnog snabdevanja proteinima iz hrane preko dana moze se takodje koristiti ujutro nakon budjenja .

Proizvodi su originalni i upisani su u registar dijetetskih proizvoda koje vodi Ministarstvo zdravlja Republike Srbije. Proizvodi ne sadrze GMO sastojke!

Posebne reference

Sastav u 100 gr proizvoda:

Energetska vrednost - 345 kcal

Masti - 2,1 gr od čega zasićenih masnih kiselina 1,2 gr

Ugljeni hidrati - 6,2 gr od toga šećera 3,4 gr

Vlakna - 0 gr

Proteini - 75 gr

So - <0,3 gr

Od 1 do 2 serviranja dnevno. 1 porcija je 30 g dodatka rastvorenih u kolicini od 300 ml vode ili mleka. Najbolje je konzumirati ujutru i nocu pred spavanje.

Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Ne preporučuje se osobama mlađim osobama od 18 godina. Ne preporučuje se osobama osetljivim na neki od sastojaka, trudnicama i dojiljama.

Ukoliko koristite neke lekove, planirate da idete na operaciju, posavetujte se sa Vašim lekarom.

Proizvod nije namenjen za dijagnozu ili kao tretman lečenja bilo koje bolesti. Ako dođe do pojave neželjenih reakcija odmah prekinuti sa upotrebom proizvoda i potražiti savet lekara.

Slični proizvodi