whey pro predator
  • whey pro predator

WheyPro PREDATOR, 2kg

7.000 RSD
Sa PDV-om

Predator Protein obezbeđuje prave gradivne blokove za rast čitog mišićnog tkiva, podržava regeneraciju nakon treninga i ima odličan kremast ukus

Odaberi ukus
Količina
Dostupno

Visokokvalitetan proteinski preparat specijano dizajniran za podršku visokoproteinskoj ishrani. Ova proteinska formula je naročito pogodna za bodibildere i profesionalne sportiste kojima je potreban visok unos proteina i to svakog dana, zato jer ozbiljno shvataju svoje treninge, žele da povećaju čistu mišićnu masu, snagu i ubrzaju regeneraciju nakon intenzivnih treninga.

Predator Protein obezbeđuje prave gradivne blokove za rast čitog mišićnog tkiva, podržava regeneraciju nakon treninga i ima odličan kremast ukus. Sastavljen je od Whey proteinskog koncentrata(WPC) kao i visok sadržaj aminokiselina ekstrahovanih iz proteina govedine. Visok sadržaj L-Glutamina štiti mišiće od katabolizma( razgradnje), podržava oporavak, jača imuni sistem, podržava hidrataciju mišićnih ćelija i podržava prirodnu produkciju hormona rasta.

Predator Protein je zaslađen Splenda® sukralozom i stoga uopšte ne sadrži aspartam. Za najveću postojeću iskoristljivost sadržaja ovog sjajnog preparata, dodat je i enzimski kompleks DigeZyme®.

Prednosti Predator Proteina:

  • visok sadržaj proteinskog koncentrata surutke (WPC) 
  • sadrži multienzimski kompleks DigeZyme®
  • podržava izgradnju čistog mišićnog tkiva
  • podržava brz oporavak nakon treninga
  • čuva mišićno tkivo od katabolizma
  • zaslađen je Splenda® sukralozom
  • ne sadrži aspartam

Posebne reference

predator sastav

Do dve merice razmutiti u 1,8-2,5dl vode. Konzumirati jednu do tri merice dnevno, u zavisnosti od potreba unosa proteina.

Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Ne preporučuje se osobama mlađim osobama od 18 godina. Ne preporučuje se osobama osetljivim na neki od sastojaka, trudnicama i dojiljama.

Ukoliko koristite neke lekove, planirate da idete na operaciju, posavetujte se sa Vašim lekarom.

Proizvod nije namenjen za dijagnozu ili kao tretman lečenja bilo koje bolesti. Ako dođe do pojave neželjenih reakcija odmah prekinuti sa upotrebom proizvoda i potražiti savet lekara.

Slični proizvodi