Whey Protein, 400g

3.050 RSD
Sa PDV-om

100% Whey je idealan proteinski koncentrat za svakodnevni unos proteina: ujutro, kao i neposredno pre i posle treninga.

Odaberi ukus
Količina
p-in-

AllStars 100% Whey Protein sadrži izolat surutke i koncentrat sa taurinom i BCAA enzimima papainom i bromelainom.

Koncentrati proteina imaju malo masti i ugljenih hidrata, tako da se mogu koristiti uz bilo koju ishranu. Whei protein je najpopularniji proteinski dodatak u sportu jer ima najveću biološku vrednost (cca. 104) i najbržu dostupnost. Visok udeo aminokiselina razgranatog lanca (BCAA) može imati efekat zaštite mišića i podsticanja regeneracije. Ovo čini protein surutke posebno pogodnim za vreme pre i posle treninga, kao i rano ujutru.

Protein surutke možete koristiti na mnogo različitih načina. Osim što se koristi kao šejk sa vodom ili mlekom sa niskim sadržajem masti, prah se može koristiti i za pečenje, dodati u jutarnju kašu ili musli, ili umešati u kvark ili jogurt. Pogodan je u bilo kom obliku za obogaćivanje zaliha proteina tokom dana, ujutru posle ustajanja, uveče pre spavanja ili oko treninga.

Zbog male količine ugljenih hidrata, prah se može koristiti u gotovo svakoj ishrani. Ima samo oko 120 kalorija po šejku (kada se pomeša sa vodom), što ga čini jednim od niskokaloričnih proteinskih šejkova.

Specific References

10 % whezy sastav

Pomešajte 30 g praha (1 merica) sa 300 ml nemasnog mleka ili 250 ml vode u šejkeru. Uživajte u šejku za doručak, kao užinu ili posle treninga.

Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Ne preporučuje se osobama mlađim osobama od 18 godina. Ne preporučuje se osobama osetljivim na neki od sastojaka, trudnicama i dojiljama.

Ukoliko koristite neke lekove, planirate da idete na operaciju, posavetujte se sa Vašim lekarom.

Proizvod nije namenjen za dijagnozu ili kao tretman lečenja bilo koje bolesti. Ako dođe do pojave neželjenih reakcija odmah prekinuti sa upotrebom proizvoda i potražiti savet lekara.

Slični proizvodi