Whey Protein, 400g

3.050 RSD
Sa PDV-om

100% Whey je idealan proteinski koncentrat za svakodnevni unos proteina: ujutro, kao i neposredno pre i posle treninga.

Odaberi ukus
Količina
Rasprodato

Sa koncentratom proteina surutke i izolatom proteina surutke visoke čistoće, protein surutke sadrži dve veoma kvalitetne vrste proteina. Svaki šejk napravljen od 30g praha i 250ml vode (ili 300ml nemasnog mleka) obezbeđuje više od 20g proteina (pomešano sa mlekom čak i više od 30g), sa malo masti, jedva da ima ugljenih hidrata i šećera.

ZAŠTO JE PROTEIN TAKO VAŽAN ZA SPORTISTU?

Ukratko: Protein se sastoji od pojedinačnih aminokiselina, građevnih blokova proteina. Kao ključni građevinski blokovi mišića, oni podržavaju njihov rast i održavanje. Telu je potrebno mnogo proteina za rad mišića, posebno tokom faza intenzivnih treninga i velikih fizičkih zahteva. Ako postoji dugotrajna nedovoljna količina ugljenih hidrata i proteina, postoji rizik od postepenog sloma mišića, jer telo nesvesno uvek bira najlakši način da generiše energiju. Ovo je, na primer, korišćenje sopstvenih rezervi proteina iz mišića.

Ako telu obezbedite dovoljno proteina, na primer kroz normalnu, izbalansiranu ishranu i, ako postoji velika potražnja, jedan ili dva proteinska šejka, ono može da iskoristi višak proteina direktno za regeneraciju, odnosno za održavanje postojećih mišića, ili ga upotrebi za ciljani rast. Proteinski šejk je brza i laka za pravljenje zaliha sa plusom proteina.

KAKO ALL STARS KORISTI VHEI PROTEIN?

Protein surutke možete koristiti na mnogo različitih načina. Osim što se koristi kao šejk sa vodom ili nemasnim mlekom, prah se može koristiti i za pečenje, dodati u jutarnju kašu ili musli, ili umešati u krek ili jogurt. Pogodan je u bilo kom obliku za obogaćivanje zaliha proteina tokom dana, ujutru posle ustajanja, uveče pre spavanja ili oko treninga.

Zbog male količine ugljenih hidrata, prah se može koristiti u gotovo svakoj ishrani. Svaki šejk (kada se pomeša sa vodom) ima samo oko 120 kalorija, što ga čini jednim od niskokaloričnih proteinskih šejkova.

Posebne reference

Pomešajte 30 g praha (1 merica) sa 300 ml nemasnog mleka ili 250 ml vode u šejkeru. Uživajte u šejku za doručak, kao užinu ili posle treninga.

Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Ne preporučuje se osobama mlađim osobama od 18 godina. Ne preporučuje se osobama osetljivim na neki od sastojaka, trudnicama i dojiljama.

Ukoliko koristite neke lekove, planirate da idete na operaciju, posavetujte se sa Vašim lekarom.

Proizvod nije namenjen za dijagnozu ili kao tretman lečenja bilo koje bolesti. Ako dođe do pojave neželjenih reakcija odmah prekinuti sa upotrebom proizvoda i potražiti savet lekara.

Slični proizvodi