100% Whey, 2.27kg

10.600 RSD
Sa PDV-om

100% Whey je idealan proteinski koncentrat za svakodnevni unos proteina: ujutro, kao i neposredno pre i posle treninga.

Odaberi ukus
Količina
Rasprodato

Šta sadrži All Stars 100% Whey Protein Shake?

Sadržaj proteina je kombinacija ultrafiltriranog koncentrata proteina surutke i izolata proteina surutke i sadrži enzime papain i bromelain pored glutamina, leucina i taurina. Prašak je zaslađen zaslađivačem i sadrži arome za posebno prirodan i ukusan ukus.

Protein surutke - proizvodnja:

Prerada početne sirovine surutke je odlučujuća za kvalitet proteina surutke. Prerada se vrši posebnim proizvodnim metodama, obično korišćenjem "procesa ultrafiltracije" u kome se protein ne obrađuje toplotom i stoga ni na koji način ne oštećuje.

Masnoća i laktoza se uklanjaju iz surutke uz pomoć specijalnih keramičkih filtera. U daljem koraku obrade, prah se instancira sušenjem raspršivanjem, što osigurava da se prah ne nakuplja u tečnosti. Visokokvalitetni suplement proteina surutke može se prepoznati npr. jer se prah brzo i potpuno rastvara u tečnosti.

Ultrafiltrirani protein surutke smatra se najkvalitetnijim proteinom iz surutke, jer se nežnim procesom prerade čuvaju brojne prirodne proteinske komponente koje se nalaze u surutki (alfa-laktalbumin, beta-laktalbumin, glikomakropeptidi i imunoglobulini).

Proteini surutke - biološka vrednost:

Kada su u pitanju različite metode određivanja kvaliteta proteina, protein surutke prednjači u poređenju sa drugim vrstama proteina. Odnos efikasnosti proteina (PER) i biološka vrednost (BV) ukazuju na to koliko efikasno se protein iz ishrane može pretvoriti u endogeni protein. PER proteina surutke očigledno premašuje vrednost drugih pojedinačnih proteina. Za određivanje biološke vrednosti, protein iz celog jajeta se koristi kao referentni protein sa BV od 100. Sa vrednošću od 104, protein surutke ima najveću biološku vrednost od svih proteinskih sirovina.

Pored visokog PER i visoke biološke vrednosti, protein surutke ima i posebno visok sadržaj aminokiselina razgranatog lanca (BCAA = L-valin, L-leucin, L-izoleucin), koje čine oko trećinu mišićni protein. Naročito u fazi regeneracije potrebne su velike količine ovih aminokiselina. Vhei protein je stoga idealan za snabdevanje proteinima odmah nakon treninga.

Zašto All Stars 100% Whey protein?

Šejk napravljen od 30 g 100% proteina surutke u prahu i 250 ml vode ili 300 ml mleka ima oko 115 kcal, samo oko 2 g ugljenih hidrata (od toga oko 1,5 g šećera) i manje od 2 g masti. Zauzvrat, obezbeđuje neverovatnih 22-24g proteina i više od 5g BCAA po porciji. 

Šejk je idealan za upotrebu pre treninga, na kraju intenzivnog treninga ili kao male užine bogate proteinima tokom dana. Zbog malog broja kalorija, može se integrisati u brojne prehrambene navike, bilo da je smanjen u kalorijama ili pomešan sa ugljenim hidratima kao sredstvo za povećanje telesne težine.

POSEBNA RAZNOVRSNOST UKUSA SURUTKE

Možete koristiti 100% protein surutke od ALL STARS-a na mnogo načina. Kao šejk, za rafiniranje muslija, kaša, jogurta i za pečenje ukusnih proteinskih mafina i kolača. Ovo vam pomaže da lako zadovoljite želju za slatkišima (posebno u ishrani) i istovremeno uštedite kalorije i šećer.

MANJA GLAD

Pošto su proteini posebno zasitni, lakše ćete postići neophodan kalorijski deficit u ishrani. I bez ikakvih neprijatnih muka gladi. Proteinski šejk je stoga idealan kao međuobrok. Obogaćen voćem ili puterom od kikirikija, proteinski šejk takođe može da zameni ceo obrok

WHEY PROTEIN SA VISOKIM SADRŽAJEM BCAA

BCAA L-valin, L-leucin, L-izoleucin čine oko trećine mišićnog proteina. Naročito nakon treninga, velike količine BCAA su potrebne da bi se popravili mišići i aktivirala sinteza proteina. Whey protein ima visok udeo BCAA i idealan je protein za snabdevanje proteinima pre i posle treninga.

Posebne reference

Pomešajte 30 g praha (1 merna kašika = 1 porcija) sa 250 ml vode ili 300 ml mleka u šejkeru. Pijte 1 šejk dnevno (više ako je potrebno), najbolje uz doručak, kao užinu, pre ili odmah posle treninga. Čuvati van domašaja male dece.

Dodaci ishrani nisu zamena za uravnoteženu i raznovrsnu ishranu i zdrav način života.

Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Ne preporučuje se osobama mlađim osobama od 18 godina. Ne preporučuje se osobama osetljivim na neki od sastojaka, trudnicama i dojiljama.

Ukoliko koristite neke lekove, planirate da idete na operaciju, posavetujte se sa Vašim lekarom.

Proizvod nije namenjen za dijagnozu ili kao tretman lečenja bilo koje bolesti. Ako dođe do pojave neželjenih reakcija odmah prekinuti sa upotrebom proizvoda i potražiti savet lekara.