• Novo

Clear Whey Protein 500ml

380 RSD
Sa PDV-om

20 g izolata surutke

Nula šećera

Spreman za piće

Ukusnog voćnog ukusa

Osvežavajući ukus mešavine bobica

Bez laktoze

Odaberi ukus
Količina
Dostupno

Da li tražite idealno bezalkoholno piće za ambiciozne sportiste? Onda je naš Clear Whey izolat baš za vas! Umesto inferiornih izvora proteina, naš novi šejk Ready to Drink sadrži visokokvalitetni, ultrafiltriran izolat proteina surutke. Po porciji dobijate 20 grama visokokvalitetnih proteina sa manje od 80 kalorija po bočici od 500 ml.

Uz naš Clear Whey izolat dobijate super ukusan osvežavajući napitak sa prirodnim biljnim koncentratima i vrednim elektrolitima.

Izolat proteina surutke je najkvalitetniji izvor proteina. Za njegovu proizvodnju, surutka se koncentruje posebnim procesima filtracije do sadržaja proteina od preko 90%. Rezultat: Naš Clear Whey izolat ne sadrži ugljene hidrate i masti. To ga čini idealnim izvorom proteina u ishrani.

Ovo ukusno bezalkoholno piće mora da sadrži šećer, zar ne? Naprotiv! Naš Clear Whey izolat ne sadrži šećer i ima apsolutnu vršnu vrednost od samo 79 kalorija po bočici od 500 ml. 

Nema više mešanja praha, nema više smrdljivih šejkera ​​koji su zaboravljeni u vašoj sportskoj torbi! Clear Whey izolat je idealan da ponesete svuda sa sobom: bilo da je u pitanju teretana, sportski teren, univerzitet ili kancelarija. U roku od nekoliko sekundi pojedete visokokvalitetni proteinski obrok. To je tako lako!

Da li tražite voćnu i osvežavajuću alternativu klasičnim kremastim proteinskim šejkovima? Naš Clear Whey izolat je odgovor! Bez dodatog šećera i ispod 80 kalorija po porciji, idealan je izvor proteina za dok ste u pokretu. Bilo pre ili posle treninga, tokom putovanja, u školi ili na poslu: nikada niste brže ili ukusnije zadovoljili svoje potrebe za proteinima!

Naš poseban savet: Ima još bolji ukus sveže iz frižidera!

Nakon otvaranja, bocu treba čuvati u frižideru i upotrebiti u roku od jednog dana.

Posebne reference

Bilo pre ili posle treninga, tokom putovanja, u školi ili na poslu: nikada niste brže ili ukusnije zadovoljili svoje potrebe za proteinima! 

Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Ne preporučuje se osobama mlađim osobama od 18 godina. Ne preporučuje se osobama osetljivim na neki od sastojaka, trudnicama i dojiljama.

Ukoliko koristite neke lekove, planirate da idete na operaciju, posavetujte se sa Vašim lekarom.

Proizvod nije namenjen za dijagnozu ili kao tretman lečenja bilo koje bolesti. Ako dođe do pojave neželjenih reakcija odmah prekinuti sa upotrebom proizvoda i potražiti savet lekara.