PRO WHEY 908g

3.290 RSD
Sa PDV-om

Basic Supplements 100% PRO Whey Protein je naučno osmišljena, poboljšana formula proteina surutke dizajnirana za sve sportiste koji traže više mišića, više snage i bolje performanse.

Odaberi ukus
Količina
Rasprodato

100% Whey Protein je naučno osmišljena, poboljšana formula proteina surutke dizajnirana za sve sportiste koji traže više mišića, više snage i bolje performanse. Svaka porcija sadrži 22g 100% Whey Proteina surutke i 5g Aminokiselina razgranatog lanca (BCAA), uključujući 2,4g BCAA L-leucina, koje telo koristi tokom intenzivnog treninga.

PREDNOSTI:

 22g Proteina po porciji

 5g BCAA po porciji

 Veoma malo Ugljenih Hidrata i šećera 

 Stimuliše rast mišića

 Poboljšava oporavak

 Odmah se meša

Basic Supplements 100% PRO Whey Protein surutke postavljaja visok nivo Proteina. Naš istraživačko-razvojni tim stručnjaka za ukuse je strastven u isporuci proteina najboljeg ukusa koji je cenama pristupačan svima. Garantujemo da nećete imati problema da zadovoljite svoje želje sa ukusima. 100% Whey Protein se može konzumirati odmah nakon treninga ili u bilo koje vreme tokom dana.

Posebne reference

Za najbolju upotrebu, koristite jednu mericu (30 g) odmah nakon treninga sa 200 ml vode.

Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Ne preporučuje se osobama mlađim osobama od 18 godina. Ne preporučuje se osobama osetljivim na neki od sastojaka, trudnicama i dojiljama.

Ukoliko koristite neke lekove, planirate da idete na operaciju, posavetujte se sa Vašim lekarom.

Proizvod nije namenjen za dijagnozu ili kao tretman lečenja bilo koje bolesti. Ako dođe do pojave neželjenih reakcija odmah prekinuti sa upotrebom proizvoda i potražiti savet lekara.