cell loader all stars
  • cell loader all stars
  • cell loader all stars
  • cell loader all stars

Cell Loader, 1000g

7.500 RSD
Sa PDV-om

Novi optimizator volumena mišića iz serije ALL STARS PLATINUM - sa naučno dokazanim sastojcima za izgradnju mišića.

Odaberi ukus
Količina
Rasprodato

Novo iz ALL STARS Platinum serije - CELL LOADER - optimizator jačine mišića

20 porcija sa svime što vam je potrebno za rast mišića - ugljeni hidrati, vitamini, minerali, kreatin, razne aminokiseline i još mnogo toga. Ukusno piće nakon treninga savršeno gasi žeđ nakon treninga sa dodatkom hranljivih materija za regeneraciju i izgradnju mišića!

• Može se koristiti kao piće INTRA-WORKOUT ili POST-WORKOUT

• Brzo svarljivi ugljeni hidrati: maltodekstrin + klaster dekstrin

• Kreatin monohidrat + beta-alanin + HMB + ATP + glutamin i L-karnitin, vitamini i minerali

• 1000g limenke za 20 pića, dostupne u dva voćna ukusa: Mango Madness i Blood Orange

• bez želatina, bez kofeina, bez aspartama, bez masti

• Proizvedeno u Nemačkoj

Kreatin funkcioniše kao skladište energije u telu. U mišićima se pretvara u kreatin fosfat (CrP) i koristi se za brzo obezbeđivanje energije za kratkotrajna, intenzivna opterećenja (maksimalna opterećenja, nekoliko ponavljanja sa velikom težinom). Unos kreatina u mišiće zavisi od insulina i natrijuma. Što je veći sadržaj stvaranja u mišićima, to su mišići efikasniji. Najčešće korišćeni dodatak kreatina je kreatin monohidrat, koji se može koristiti čist, sa ugljenim hidratima kao u ZELLTECH® -u ili u kombinaciji sa proteinima, kao u TRIPLEKS® -u. Kombinacija kreatina i beta alanina u CREATECH® obećava sinergijske efekte na mišićnu izdržljivost.Šta sadrži CELL LOADER?

Nakon treninga, telu su potrebni, između ostalog, ugljeni hidrati i proteini za pokretanje regeneracije i rast mišića. UČITAVAČ ĆELIJA ne samo da isporučuje ove dve komponente, već i vredne druge hranljive materije. Glavni snabdevač sadržajem ugljenih hidrata je maltodekstrin plus klaster dekstrin, plus vredan kreatin monohidrat (4 g po obroku). Dodaju se aminokiseline L-glutamin (takođe sa 4 g) i beta-alanin (3,2 g po obroku) plus L-karnitin, kao i HMB i ATP. Vitamini (vitamin C, niacin, E i B6) i minerali (kalijum, kalcijum, magnezijum, hrom) upotpunjuju CELL LOADER prah iz serije Platinum. Najbolji unos za vaše mišiće nakon treninga.

Više informacija o sastojcima:

Maltodekstrin i klaster dekstrin: Maltodekstrin (polisaharid) je klasičan izvor ugljenih hidrata i često se koristi kao izvor energije, a posebno za dopunu energetskih rezervi nakon vežbanja. Sastojak je brojnih izotoničnih napitaka ili energetskih gelova i ima visok glikemijski indeks. Naziv je izveden po njegovom sastavu - maltoza (sladni ekstrakt) i dekstroza (grožđani šećer). Klaster dekstrin je jedan od najvrednijih i najefikasnijih izvora energije. To je visoko razgranati, ciklični dekstrin, savršeno rastvorljiv i organizam ga brzo apsorbuje i koristi, ali je takođe dostupan za dugotrajno snabdevanje energijom. Idealno za podršku organizmu u regeneraciji nakon treninga i za obnavljanje ispražnjenog pamćenja.

Amino kiseline:

Sa L-glutaminom, jedna od najpoznatijih „mišićnih aminokiselina“ sadržana je u ULOŽAVAČU ĆELIJA. Jedna je od najvažnijih aminokiselina u tijelu, posebno je važna za izgradnju mišića, javlja se u visokim koncentracijama u mišićima i koristi se za proizvodnju proteina. Kao i L-glutamin, beta-alanin je jedna od neesencijalnih aminokiselina. Po pravilu, oboje telo sintetiše u dovoljnim količinama i unosi hranom. Beta-alanin se takođe skladišti u povećanim koncentracijama u mišićnom tkivu, nervnim ćelijama i nekim organima. Zajedno sa histidinom, beta-alanin stvara karnozin, za koji se kaže da ima učinak povećanja performansi u treningu snage (još 2-3 ponavljanja). Karnozin takođe ima antioksidativna svojstva. L-karnitin se dodaje kao poslednja aminokiselina. Obično ga formira telo od lizina i metionina, on igra važnu ulogu u sopstvenom energetskom metabolizmu tela i direktno je uključen u transport masnih kiselina u mitohondrije (centre moći ćelija).

Vitamini i minerali:

Osim vitamina C, CELL LOADER sadrži i niacin (vitamin B3), vitamin E i vitamin B6. Vitamin C i vitamin B6 direktno su uključeni u podršku imunološkom sistemu, dok vitamin B6 igra bitnu ulogu u metabolizmu proteina i u stvaranju enzima. Vitaminu E pripisuje se antioksidativna sposobnost, a niacin je važna komponenta koenzima koji su uključeni u brojne metaboličke procese. Kao minerali sadrži magnezijum, kalijum, kalcijum i hrom. Magnezijum je jedan od najvažnijih minerala za mišiće i, poput kalijuma i kalcijuma, doprinosi normalnom funkcionisanju mišića. Hrom je generalno uključen u mnoge metaboličke procese i podržava regeneraciju tela.

Kreatin:

Kreatin je dodatak popularan kod bodibildera i sportista snage, posebno u fazama izgradnje mišića i mase. Osim toga, jedan je od najprodavanijih dodataka prehrani, a učinak je već potvrđen u brojnim studijama. Prema tome, kreatin iz dnevnog unosa od 3 g doprinosi poboljšanju 'fizičkih performansi u treningu snage velike brzine u kontekstu kratkotrajne, intenzivne fizičke aktivnosti'. Osim toga, podržava mišiće u stvaranju energije i stoga je jedan od apsolutnih 'MORA IMATI DOPUNE' za intenzivno i ozbiljno treniranje bodibildera, sportaša snage i sve više u sportovima izdržljivosti. Kreatin monohidrat sadržan u CELL LOADER -u je jedna od vrsta kreatina koje telo može posebno dobro da koristi.

HMB, u dugom obliku hidroksi metil butirat, proizvodi se kao metabolički proizvod kada telo koristi aminokiselinu L-leucin. Između ostalog, HMB se posebno koristi u intenzivnim fazama treninga, uključen je u sagorevanje masti i podržava regeneraciju.

Posebne reference

cell loader

Pomešajte 50 g praha (1 merna kašika) sa 400-450 ml vode u šejkeru. 1 piće dnevno, najbolje odmah nakon treninga. Unos treba da bude cikličan, 5 dana nakon čega sledi 2-dnevna pauza u trajanju od 8 nedelja. Zatim ponovite dvonedeljnu pauzu i ciklus.

Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Ne preporučuje se osobama mlađim osobama od 18 godina. Ne preporučuje se osobama osetljivim na neki od sastojaka, trudnicama i dojiljama.

Ukoliko koristite neke lekove, planirate da idete na operaciju, posavetujte se sa Vašim lekarom.

Proizvod nije namenjen za dijagnozu ili kao tretman lečenja bilo koje bolesti. Ako dođe do pojave neželjenih reakcija odmah prekinuti sa upotrebom proizvoda i potražiti savet lekara.