Gain Sport Formula, 6kg

4.850 RSD
Sa PDV-om

blastex

Gain Sport Formula je prehrambeni dodatak tipa gainer, zasnovan na visoko energetskoj ugljikohidratnoj mešavini i koncentratu proteina sirutke sa visokom biološkom vrednošću.  

Odaberi ukus
Količina
Rasprodato

100 g / 84,8 g Ugljeni hidrati od toga šećera 19,6 g (maltodekstrin, dekstroza), 10 g proteina (WPC)

Gain Sport Formula je prehrambeni dodatak tipa gainer, zasnovan na visoko energetskoj ugljikohidratnoj mešavini i koncentratu proteina sirutke sa visokom biološkom vrednošću. Protein doprinosi rastu mišićne mase i pomaže u njenom održavanju.

Posebne reference

Sastojci: 68,1% maltodekstrina, 15,6% dekstroze, 12,5% koncentrata proteina sirutke - od mleka, stabilizatora E414, regulatora kiselosti: jabučne kiseline - za voćne arome, kakao sa smanjenom količinom masti - za okuse tamne čokolade, natrijum hlorid - za slane arome, emulgator: sojin / suncokretov lecitin, aroma, zaslađivač: sukraloza. Proizvod može da sadrži orašaste plodove i jaja.

Od 1 do 3 porcije dnevno. Jedna porcija je 70g proizvoda rastvorenog u 300ml vode ili mleka. Najbolje je konzumirati ujutro, popodne i nakon treninga.

Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Ne preporučuje se osobama mlađim osobama od 18 godina. Ne preporučuje se osobama osetljivim na neki od sastojaka, trudnicama i dojiljama.

Ukoliko koristite neke lekove, planirate da idete na operaciju, posavetujte se sa Vašim lekarom.

Proizvod nije namenjen za dijagnozu ili kao tretman lečenja bilo koje bolesti. Ako dođe do pojave neželjenih reakcija odmah prekinuti sa upotrebom proizvoda i potražiti savet lekara.

Slični proizvodi