Spiruline 250mg 1000tabs

1.200 RSD
Sa PDV-om

Spirulina (lat. Spirulina platensis) je plavo-zelena alga koja sadrži čitav spektar nutrijenata i predstavlja superhranu sa mnogo hranljivih svojstava. Idealan je dodatak ishrani za ljude svih životnih dobi i stilova života.

USKORO ISTIČE ROK

Količina
Rasprodato

Spirulina (lat. spirulina platensis) je plavo-zelena alga koja sadrži čitav spektar nutrijenata i predstavlja superhranu sa mnogo hranljivih svojstava. Idealan je dodatak ishrani za ljude svih životnih dobi i stilova života. Sastoji se od lako svarljivog proteina, sadrži više beta-karotina od bilo koje druge hrane, predstavlja najbolji izvor esencijalne gama-linolne kiseline (GLA), bogata je kompleksom vitamina B, mineralima, oligoelementima, hlorofilom i enzimima, a sadrži i mnoštvo drugih hranljivih sastojaka. Hranljive materije koje se nalaze u spirulini uglavnom nedostaju svakodnevnoj ishrani.

Posebne reference

Spiruline

Nakon otvaranja držati u frižideru. Najbolje je da se uzima oko 4 sata pre spavanja, ali se može uzimati i u svako drugo doba dana uz bilo koji obrok. Sportisti mogu uzimati i mnogo više spiruline dnevno, jer su njihove potrebe za ovakvom hranom povećane. Spirulina sinergijski deluje sa beta-karotinom, algom hlorelom i vitaminima B kompleksa.

Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Ne preporučuje se osobama mlađim osobama od 18 godina. Ne preporučuje se osobama osetljivim na neki od sastojaka, trudnicama i dojiljama.

Ukoliko koristite neke lekove, planirate da idete na operaciju, posavetujte se sa Vašim lekarom.

Proizvod nije namenjen za dijagnozu ili kao tretman lečenja bilo koje bolesti. Ako dođe do pojave neželjenih reakcija odmah prekinuti sa upotrebom proizvoda i potražiti savet lekara.