Amix Cellex Unlimited BOX 1040g fruit punch + AMIX šejker gratis

6.100 RSD
Sa PDV-om

CellEx™ Unlimited je ekstremni pre-workout Mucle CELL i N.O. voluminizirajući suplement specijalno dizajniran od strane AMIX-a.

Količina
Rasprodato

CellEx™ Unlimited je ekstremni pre-workout Mucle CELL i N.O. voluminizirajući suplement specijalno dizajniran od strane AMIX-a. Ova jedinstvena formula je pravi booster energije i ukupnih performansi. Pripremite se za pravo podizanje intenziteta treninga na jedan novi i viši nivo.

Ova super napunjena formulacija sadrži CellEx™ MC & N.O., CellEx™ Double-GlutaMatrix i CellEx™ PhosphoMatrix, koji pojačavanju protok krvi, povećavaju količinu korišćenja kiseonika i pune mišićne ćelije svim važnim hranljivim materijama potrebnim za maksimalne performanse i mišićni rast. CellEx™ Unlimited je preparat koji obezbeđuje ekstremno pumpanje, veliku količinu eksplozivne snage i pojačanje izdržljivosti. Budite sigurni da ćete imati savršen mentalni fokus. Za vas će postojati samo trening.

CellEx™ Unlimited je ultimativni pre-workout partner svakog zahtevnog sportiste, koji ima visoke ciljeve u izgradnji mišića, snage i performansi.

Posebne reference

Jedna doza(1 merica – 26g) sadrži:

Kalorija…………………………………………………………………………. 92

Ugljeni hidrati………………………………………………………………….13,8g

Šećeri………………………………………………………………………….<0g

Kalcijum………………………………………………………………………….92mg

Kalijum……………………………………………………………………………57mg

Fosfor……………………………………………………………………………..162g

Natrijum………………………………………………………………………….33mg

CellEx™ MC & NO…………………………………………………………7710mg

Kre-Alkalin, Beta-Alanin, L-Arginin, A-AKG, Tri Kreatin Malat, L-citrulin Malat, Taurin,

Betain, Kofein, Ekstrakt cimeta

CellEx™ Double-GlutaMatrix…………………………………………..2000mg

L-Glutamin Alfa-Ketoglutarat, N-Acetil-L-Glutamin

CellEx™ PhosphoMatrix…………………………………………………..800mg

di-kalcijum fosfat, di-potesium fosfat, di-sodium fosfat

Jednu mericu razmutiti u 2 - 2,5dl vode. Konzumirati 30 - 45 min pre fizičke aktivnosti.

Preporučene doze se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Nije namenjeno za upotrebu od strane osoba mladjih od 18 godina ili starijih od 50, kao i onih sa postojećim medicinskim problemima (uključujući, ali ne samo, visok krvni pritisak ili srčane probleme), od strane žena koje su trudne, doje ili planiraju da zatrudne, od strane osoba koje uzimaju bilo kakvu prepisanu terapiju ili od strane onih koji su osetljivi na bilo koji od sastojaka.

Osobe koje pate od epilepsije gastroezofagealnog refluksa ili gorušice, peptičkog ulkusa, ozbiljne hipertenzije, interkranijalnog povišenog pritiska ne treba da uzimaju proizvod. Ako dođe do pojave neželjenih reakcija odmah prekinuti sa upotrebom proizvoda i potražiti savet lekara.

Proizvod nije namenjen za dijagnozu ili kao tretman lečenja bilo koje bolesti. Nemojte kombinovati ovaj proizvod sa drugim proizvodima koji sadrže kofein (npr. kafa, energetska pića, kole...) ili sa bilo kojim proizvodom koji sadrži sastojke sa stimulativnim dejstvom.

Kako biste izbegli nesanicu, ne uzimajte proizvod manje od 4 sata pre spavanja. U retkim slučajevima uzimanje proizvoda može izazvati blage intestinalne smetnje, koprivnjaču.