Raw Intensity Booster Shoot, 60 ml

390 RSD
Sa PDV-om

Raw intesity predstavlja jedan od najboljih suplemenata za fizičko-mentalnu izdržljivost.

Odaberi ukus
Količina
Rasprodato

Poboljšanje performansi snage

60 ml ukusnog voćnog ukusa, uključujući 8,7 g proteina, koji se razgrađuje na najmanje proteinske komponente i obogaćuje kofeinom. Pruža važan BCAA za mišiće, aminokiseline esencijalne za dobru proizvodnju NO i dobru količinu kofeina od 200 mg.

• 3000mg citrulin + 3000mg arginin alfa ketoglutarat (AAKG)

• BCAA: 3000mg leucin + 1500mg valin + 1500mg izoleucin

• 500mg glicina + 200mg kofeina po injekciji

• 16 komada po 60 ml u pakovanju

• 2 ukusa • vegan • bez želatina • bez kreatina • bez beta alanina

• bez aspartama • bez masti • malo šećera •

Made in GermanyZašto Raos Intensity Booster Shot?

U zavisnosti od vremena treninga, nema uvek dovoljno vremena za uravnotežen i hranljiv obrok što takođe stvara nepotreban stres na telo. Šut se sastoji uglavnom od BCAA leucina, izolevcina i valina u dokazanom omjeru 2: 1: 1 (3 g do 1,5 g), arginina kao alfa-ketoglutarata (3 g), citrulina (3 g), glicina (0,5 g) i kofeina , je spremna za jelo i pripremljena u porcijama. Snimak je zaslađen zaslađivačem, a svaka porcija od 60 ml ima malo više od 52 kcal. Idealno za poneti sa sobom, koristiti pre treninga nakon dugog radnog dana ili pre ranog jutarnjeg treninga. Treba uzeti 30 minuta pre početka. Ne kombinujte Raw Intensity Shot sa drugim napicima koji sadrže kofein.

Više informacija o sastojcima:

BCAA su razgranati lanac i vitalne aminokiseline leucin, izoleucin i valin. Telo ih unosi kroz hranu ili dijetetske suplemente, koristi ih i metaboliše direktno u mišićima, što doprinosi njihovoj brzoj dostupnosti u mišićima. Brojni BCAA suplementi sada su čvrsti, niskokalorični must have za sportiste snage i izdržljivosti. Takođe se koriste u dijeti kao alternativa proteinskim šejkovima.

Leucin se dozira u većini smeša BCAA, jer je ova aminokiselina direktno uključena u sintezu proteina i rast mišića.

L-citrulin, takođe aminokiselina, telo sintetiše i takođe apsorbuje hranom. Javlja se u visokim koncentracijama u lubenici, zbog čega je ime izvedeno iz Citrullus vulgaris, njegovo latinsko ime. Kao međuprodukt u ciklusu uree, L-citrulin je preteča L-arginina i na taj način doprinosi dobroj snabdevanju NO.

L-arginin je klasični sastojak za obnavljanje i pre treninga; poput L-citrulina, jedna je od polu-esencijalnih aminokiselina koje telo samo sintetiše u ciklusu uree, a takođe se unosi hranom. Kao direktni prekursor NO (azotnog monoksida), L-arginin doprinosi dobroj cirkulaciji krvi, a time i dobroj opskrbi mišića hranljivim sastojcima. L-arginin je takođe uključen u proizvodnju kreatina.

Glicin je najmanja od aminokiselina i nalazi se u svim proteinima. Zbog svoje male veličine, uključen je u brojne metaboličke procese, važna je komponenta kolagena i takođe uključen u proizvodnju kreatina.

Kofein je jedini sastojak koji nije aminokiselina. Kao klasična komponenta kafe, čaja ili kole, deluje stimulativno u brojnim pojačivačima PVO i osigurava koncentraciju, budnost i fokus na treningu.

Pojačavač sirove sirovesnage pre treninga - za pogodak i uspešan trening - ukusno voćno i za direktnu konzumaciju. Savršeno za sportsku torbu u ampuli od 60 ml.

Posebne reference

raw booster

Popijte 1 dozu (60 ml) 30 minuta pre treninga. Preporučeni dnevni unos od 1 doze ne sme se prekoračiti. Ne kombinujte sa drugim izvorima kofeina (energetska pića, kafa).

Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Ne preporučuje se osobama mlađim osobama od 18 godina. Ne preporučuje se osobama osetljivim na neki od sastojaka, trudnicama i dojiljama.

Ukoliko koristite neke lekove, planirate da idete na operaciju, posavetujte se sa Vašim lekarom.

Proizvod nije namenjen za dijagnozu ili kao tretman lečenja bilo koje bolesti. Ako dođe do pojave neželjenih reakcija odmah prekinuti sa upotrebom proizvoda i potražiti savet lekara.