Liporush, 250 ml

300 RSD
Sa PDV-om

Liporush je energetski napitak sa aktivnim sastojcima, koji omogućavaju sagorevanje suvišne telesne masti i pomažu da ostanete koncentrisani.

Odaberi ukus
Izaberi pakovanje
Količina
Dostupno

Liporush - piće sa pojačanim sadržajem kofeina i brojnim vitaminima B za između ili pre treninga.

• trimetilksantin / kofein + taurin

• ekstrakt zelenog čaja + glukuronolakton

• sa inozitolom, L-argininom (Pina Colada i čaj od breskve leda bez arginina) i L-karnitinom

• tri ukusa

• sada sa novim receptom i poboljšanim ukusom (Pina Colada i čaj od breskve leda)

• vegan

• bez želatina • bez kreatina

• bez beta alanina • bez aspartama

• bez masti • malo šećera

• made in Germany

Zašto ALL STARS Liporush?

Piće u tri ukusa pina kolade i ledenog čaja od breskve ili trešnje je spremno za jelo i može, na primer, da obezbedi fokus i koncentraciju pre treninga ili u pokretu. Pored vitamina B1, B2, B6, pantotenske kiseline, niacina i B12, klasični sastojci energetskih napitaka uključuju kofein, taurin i glukuronolakton (ugljeni hidrat).

Svaka porcija od 250 ml obezbeđuje sadržaj kofeina od oko 2,5 šolje kafe. Ovo treba uzeti u obzir prilikom upotrebe. Ne preporučuje se upotreba uveče, jer može otežati zaspanje. Glavna komponenta pića je voda, a inositol (hemijski alkohol, ali koji ne sadrži alkohol), koji telo može da proizvede osim uzimanja hranom, sadrži aminokiselinu L-arginin i aminokiselinsko jedinjenje L-karnitin (nastao od aminokiselina lizin i metionin). Najočiglednija razlika u odnosu na mnoga druga energetska pića je nedostatak šećera 

Liporush je potpuno bez šećera, stoga sadrži samo manje od 1 g ugljenih hidrata i bez masti. Zaslađen je zaslađivačem, a sa približno 8 kcal na 250 ml porcije takođe je idealno piće u svakoj fazi dijete. Liporush je dostupan u pojedinačnim bočicama ili direktno u kutiji sa 24 porcije.

Posebne reference

liporush

1 bočica LIPORUSH® 15-30 minuta pre treninga. Maksimalna dnevna doza je 1 bočica.

Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti. Jedna bočica je približno jednaka sadržaju kofeina u 2,5 šolje standardne filter kafe (200 mg).

Preporučene doze se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Nije namenjeno za upotrebu od strane osoba mladjih od 18 godina ili starijih od 50, kao i onih sa postojećim medicinskim problemima (uključujući, ali ne samo, visok krvni pritisak ili srčane probleme), od strane žena koje su trudne, doje ili planiraju da zatrudne, od strane osoba koje uzimaju bilo kakvu prepisanu terapiju ili od strane onih koji su osetljivi na bilo koji od sastojaka.

Osobe koje pate od epilepsije gastroezofagealnog refluksa ili gorušice, peptičkog ulkusa, ozbiljne hipertenzije, interkranijalnog povišenog pritiska ne treba da uzimaju proizvod. Ako dođe do pojave neželjenih reakcija odmah prekinuti sa upotrebom proizvoda i potražiti savet lekara.

Proizvod nije namenjen za dijagnozu ili kao tretman lečenja bilo koje bolesti. Nemojte kombinovati ovaj proizvod sa drugim proizvodima koji sadrže kofein (npr. kafa, energetska pića, kole...) ili sa bilo kojim proizvodom koji sadrži sastojke sa stimulativnim dejstvom.

Kako biste izbegli nesanicu, ne uzimajte proizvod manje od 4 sata pre spavanja. U retkim slučajevima uzimanje proizvoda može izazvati blage intestinalne smetnje, koprivnjaču.