• Novo

Avantopool Hanki with Cooling and Heating unit

637.000 RSD
Sa PDV-om

Avantopool Hanki sa jedinicom za hladjenje i grejanje

Količina
Dostupno

Hanki je lagani i mobilni bazen za terapiju hladnom i toplom vodom. Lako se postavlja skoro svuda i ne zahteva nikakvu posebnu negu osim redovne promene vode. Eksterna rashladna jedinica je jednostavna za upotrebu, a creva se mogu brzo pričvrstiti brzim konektorima.

Stabilni bazen omogućava lak pristup kontrolisanim i prijatnim hladnim kupkama. Jedinica za hlađenje i grejanje hladi i zagreva vodu za oko 6-7oC na sat i održava željenu temperaturu vode. Temperaturni opseg je +4°C – +40°C.

Hanki bazen je dizajniran sa fokusom na njegovu laku mobilnost. Stepen se lako pričvršćuje na kraj bazena. Hanki je kompaktne veličine, ali malo prostraniji od našeg Kinos modela. Hanki može lako da stane tri osobe koje stoje, a jedna osoba može u potpunosti da se potopi u različitim položajima.

Hanki bazen je izolovan i energetski efikasan, posebno kada se koristi opcioni izolovani poklopac. Voda kontinuirano cirkuliše kada je rashladna jedinica uključena.

Da bi voda bila čista od čestica prljavštine, preporučujemo korišćenje eksternog sistema za filtriranje, koji se može kupiti zasebno.

Održavanje bazena

Preporučujemo promenu vode u bazenu svakih 1-7 dana, u zavisnosti od količine korišćenja. Kada koristite hlor u bazenu, ista voda se može reciklirati do 7-14 dana.

Posebne reference