Avantopool Hanki with Cooling and Heating unit

637.000 RSD
Sa PDV-om

Avantopool Hanki sa jedinicom za hladjenje i grejanje

Količina
Dostupno

Hanki je lagani i mobilni bazen za terapiju hladnom i toplom vodom. Lako se postavlja skoro svuda i ne zahteva nikakvu posebnu negu osim redovne promene vode. Eksterna rashladna jedinica je jednostavna za upotrebu, a creva se mogu brzo pričvrstiti brzim konektorima.

Stabilni bazen omogućava lak pristup kontrolisanim i prijatnim hladnim kupkama. Jedinica za hlađenje i grejanje hladi i zagreva vodu za oko 6-7oC na sat i održava željenu temperaturu vode. Temperaturni opseg je +4°C – +40°C.

Hanki bazen je dizajniran sa fokusom na njegovu laku mobilnost. Stepen se lako pričvršćuje na kraj bazena. Hanki je kompaktne veličine, ali malo prostraniji od našeg Kinos modela. Hanki može lako da stane tri osobe koje stoje, a jedna osoba može u potpunosti da se potopi u različitim položajima.

Hanki bazen je izolovan i energetski efikasan, posebno kada se koristi opcioni izolovani poklopac. Voda kontinuirano cirkuliše kada je rashladna jedinica uključena.

Da bi voda bila čista od čestica prljavštine, preporučujemo korišćenje eksternog sistema za filtriranje, koji se može kupiti zasebno.

Održavanje bazena

Preporučujemo promenu vode u bazenu svakih 1-7 dana, u zavisnosti od količine korišćenja. Kada koristite hlor u bazenu, ista voda se može reciklirati do 7-14 dana.Izlaganje hladnoći, bilo kroz hladne kade ili bazene, može imati pozitivne efekte na zdravlje i blagostanje ljudi.

Evo nekoliko razloga zašto je korisno biti izložen hladnoći:

Poboljšanje cirkulacije: Kada se izložite hladnoći, vaše telo reaguje sužavanjem krvnih sudova kako bi se održala toplota unutar tela. Ova reakcija poboljšava cirkulaciju tako što podstiče protok krvi i hranljivih materija do vitalnih organa i tkiva.

Smanjenje upale: Hladnoća ima protivupalni efekat na telo. Kada se uronite u hladnu vodu, dolazi do smanjenja otoka i upale u mišićima i zglobovima. Ovo je posebno korisno za sportiste ili osobe koje se bave fizičkom aktivnošću jer ubrzava proces oporavka i smanjuje rizik od povreda.

Poboljšanje imunog sistema: Izlaganje hladnoći može imati stimulativni efekat na imuni sistem. Hladnoća podstiče proizvodnju belih krvnih zrnaca, što pomaže u jačanju imunološke funkcije i povećava otpornost organizma na bolesti.

Poboljšanje raspoloženja i smanjenje stresa: Hladnoća može delovati osvežavajuće na telo i um, pomažući vam da se oslobodite stresa i napetosti. Hladne kade ili bazeni mogu pružiti osećaj osveženja, vitalnosti i mentalne jasnoće.

Posebne reference