Crea Pure Micronized Extrifit
  • Crea Pure Micronized Extrifit

Crea Pure Micronized, 400g

2.750 RSD
Sa PDV-om

extrifit logo

MIKRONIZOVANI KREATIN MONOHIDRAT FARMACEUTSKOG KVALITETA

Količina
Rasprodato

Kreatin pomaze stvaranje vecih skladista ATP-a u misicima i na taj nacin obezbedjuje vise energije za bolje performanse. Kreatin direktno povecava misicnu sintezu proteina, povecava velicinu misicnih celija i misicni rast. To je supstanca koja se prirodno nalazi u ljudskom telu, nije toksican cak ni u vecim dozama. Visak kreatina se izlucuje iz tela. Kada koristite kreatin suplemente, misicna masa je tvrdja, punija i omogucava veci broj ponavljanja u toku vezbanja. Takodje, efekat pumpanja tokom treninga znacajno se povecava.

Posebne reference

crea pure sastav

Preporucena upotreba:

• Za ljude bez sportskih aktivnosti – 5 g dnevno

• Fitnes tip – 2x 5 g dnevno

• Profesionalni sportista – 3x 5 g dnevno

• Maksimalna doza 4 x 5 g dnevno.

• Preporucuje se da koristite kreatin 8 nedelja, a zatim napravite pauzu nekoliko nedelja. Pojedinacna doza ne treba da bude manja od 3 – 5 g.

• Pozeljno je koristiti 15 – 20 g kreatina prvih 5 dana, rasporednjenih ravnomerno u toku dana, npr. 5 g 3 – 4 puta dnevno. To se zove faza punjenja, a zatim sledi faza odrzavanja (5 g dnevno = 1 puna kafena kasicica, za 60 – 80 kg).

Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Ne preporučuje se osobama mlađim osobama od 18 godina. Ne preporučuje se osobama osetljivim na neki od sastojaka, trudnicama i dojiljama.

Ukoliko koristite neke lekove, planirate da idete na operaciju, posavetujte se sa Vašim lekarom.

Proizvod nije namenjen za dijagnozu ili kao tretman lečenja bilo koje bolesti. Ako dođe do pojave neželjenih reakcija odmah prekinuti sa upotrebom proizvoda i potražiti savet lekara.