Creatin Monohydrat, 500g

4.950 RSD
Sa PDV-om

Kreatin je visoko energetsko jedinjenje i predstavlja nejneposredniji put obnove ATP-a (adenozin tri fosfat) u organizmu što obezbeđuje veoma brz oporavak već u toku samog treninga.

Količina
Rasprodato

All Stars koristi kao sirovinu 100% čist kreatin nemačkog porekla (sve bolje firme koriste samo nemački kreatin) koji se odlikuje visokim kvalitetom bez prisustva nečistoća: kreatinina, dicijandiamida, dihidrotriazina (što potvrdjuje HPLC metoda kontrole).

• Izuzetno čisti kreatin monohidrat u obliku praha

• Kvalitet brenda Creapure® - proizveden u Nemačkoj

• Ukusan, lako rastvorljiv

• Vredno pakovanje sa 100 porcija

• Vegetarijanski

• bez želatina • bez glutena • bez kofeina

• bez beta alanina • bez masti • malo šećera

ČEMU JE NAMENJEN OVAJ PROIZVOD?

Kreatin funkcioniše kao skladište energije u telu. U mišićima se pretvara u kreatin-fosfat (CrP) i koristi se za brzo snabdevanje energijom za kratkotrajna, intenzivna opterećenja (maksimalna opterećenja, malo ponavljanja sa velikom težinom). Unos kreatina u mišiće zavisi od insulina i natrijuma. Što je veći sadržaj stvaranja u mišićima, to je mišić efikasniji. Najčešće korišćeni dodatak kreatinu je kreatin monohidrat, koji se može koristiti čist, sa ugljenim hidratima kao u ZELLTECH® ili u kombinaciji sa proteinima kao u TRIPLEKS®. Kombinacija kreatina i beta alanina u CREATECH® obećava sinergijske efekte na mišićnu izdržljivost.

KREATIN MONOHIDRAT (Creapure®) ALL STARS

Sada NOVO u ALL STARS - čisti kreatin monohidrat u prahu visokog Creapure® kvaliteta „Made in Germani“.

Šta je kreatin (Creatin)?

Kreatin (kreatin ili engleski creatin) je jedan od posebno popularnih aktivnih sastojaka u suplementima u fitnesu i treningu sa tegovima. Kombinacija je aminokiselina arginina, glicina i metionina i direktno je uključena u opskrbu mišića energijom. Od unosa 3g čistog kreatina dnevno, podržava opšte fizičke performanse tokom treninga snage pri velikim brzinama u kontekstu kratkoročnih, intenzivnih opterećenja. To su potvrdili brojni testovi, priznala je EFSA (Evropska agencija za sigurnost hrane) i odobrila ga kao izjavu za proizvode sa najmanje 3 g čistog kreatina po dnevnoj dozi. Komponente novog

CREATIN MONOTHIDRATE (Creapure®) kompanije ALL STARS

Bezukusni prah se sastoji od 100% kreatin monohidrata. Nisu dodata nikakva druga punila, konzervansi, zaslađivači, arome ili boje. Zašto kreatin kao Creapure®? Kreatin monohidrat nude brojni proizvođači sirovina širom sveta. Kreatin monohidrat marke Creapure® je vrlo čist i visokokvalitetan oblik kreatin monohidrata, napravljen u Nemačkoj od izuzetno čistih i čistih sirovina.

Ko može da koristi suplemente kreatina?

Kreatin je sada stigao u brojne sportove kao komponenta različitih proizvoda ili kao mono-dodatak. Ranije su ga uglavnom koristili sportisti čiste snage i bodibilderi, a sada se takođe pronašao i u drugim sportovima velike brzine i sportovima izdržljivosti, a koriste ga i sportisti, biciklisti i timski sportisti, posebno u fazama izgradnje mišića u pripremama za takmičenja.

Imajte na umu: unos kreatin monohidrata može dovesti do povećanja telesne težine.

Posebne reference

Za 1 porciju pomešajte 5g praha (1 kašika) sa 200ml vode u šejkeru i popijte dobro promućkanu smešu za doručak ili pre ili posle treninga. ALL STARS preporučuje uzimanje jednom dnevno tokom 8-12 nedelja. Posle toga treba napraviti pauzu od četiri nedelje od uzimanja kreatina.

Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Ne preporučuje se osobama mlađim osobama od 18 godina. Ne preporučuje se osobama osetljivim na neki od sastojaka, trudnicama i dojiljama.

Ukoliko koristite neke lekove, planirate da idete na operaciju, posavetujte se sa Vašim lekarom.

Proizvod nije namenjen za dijagnozu ili kao tretman lečenja bilo koje bolesti. Ako dođe do pojave neželjenih reakcija odmah prekinuti sa upotrebom proizvoda i potražiti savet lekara.