CREA PRO KREATIN

2.350 RSD
Sa PDV-om

Basic Supplements CreaPRO stimuliše brojne ćelijske procese, koji direktno utiču na sintezu proteina i anabolizam mišića (rast mišića).

Izaberi pakovanje
Količina
Rasprodato

Pure Creatine obezbeđuje 5 grama čistog, Mikronizovanog Kreatin Monohidrata, koji podržava snagu, snagu i nemasnu telesnu masu. Kreatin pomaže u napajanju mišića tokom perioda vežbi visokog intenziteta. Dodavanje Kreatin Monohidrata može pomoći da se popune sopstvene zalihe kreatina u vašem telu.

PREDNOSTI:

 100% čist Mikronizovani Kreatin

 Izgrađuje čiste mišiće

 Povećava snagu

 Povećava energiju i izdržljivost intenzivnih sesija

 Mikronizovano da duže ostane suspendovano u rastvoru

Basic Supplements CreaPRO stimuliše brojne ćelijske procese, koji direktno utiču na sintezu proteina i anabolizam mišića (rast mišića). Uz upotrebu CrePRO-a možete povećati snagu i volumen mišića i uspostaviti hormonsko stanje, što pozitivno utiče na dobijanje mišićne mase. CreaPRO je rezultat vrhunskog procesa obrade – mikronizacije, koji omogućava optimalnu apsorpciju i garantuje najbolji transport kreatina direktno do mišića.

Posebne reference

100% mikronizovani kreatin monohidrat, limunska kiselina, aroma, zaslađivač: sukraloza

BEZ CARBO – FAZA UČITAVANJA

Uzmite 5g dnevno nakon treninga pomešano sa vodom ili vašim omiljenim šejkom. U dane bez vežbanja, budite se na prazan stomak. Ako se uzima svakodnevno, kreatin će dostići maksimalnu efikasnost nakon oko 4 nedelje. Možete nastaviti da uzimate kreatin neograničeno. Nisu otkriveni neželjeni efekti pri produženoj upotrebi kreatina.

SA CARBO – FAZA UČITAVANJA

Prve nedelje uzimajte 5 g 5 puta dnevno na prazan stomak. Kreatin će dostići maksimalnu efikasnost za oko 7 dana. Nakon toga uzimajte 5g dnevno neograničeno.

ZA NAJBOLJE REZULTATE

Napredni dizači tegova i visoko aktivni sportisti mešaju kreatin sa osnovnim suplementima za dobijanje mase ili 100% proteinom surutke

Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Ne preporučuje se osobama mlađim osobama od 18 godina. Ne preporučuje se osobama osetljivim na neki od sastojaka, trudnicama i dojiljama.

Ukoliko koristite neke lekove, planirate da idete na operaciju, posavetujte se sa Vašim lekarom.

Proizvod nije namenjen za dijagnozu ili kao tretman lečenja bilo koje bolesti. Ako dođe do pojave neželjenih reakcija odmah prekinuti sa upotrebom proizvoda i potražiti savet lekara.