Oatcake Protein 80g

280 RSD
Sa PDV-om

Obogaćen proteinima, sa visokokvalitetnim proteinima surutke.

12 g vrednih proteina po pločici OATCAKE!

Odaberi ukus
Izaberi pakovanje
Količina
Rasprodato

Naša popularna ovsena pločica od 80 g je sada dostupna i kao PROTEIN BAR OATCAKE – obogaćena visokokvalitetnim proteinima! OATCAKE pločice su ručno izrađene sa ljubavlju i pečene u rerni. Idealna užina između, oko treninga ili kao zamena za obrok.

Nove OATCAKE PROTEIN pločice se uglavnom sastoje od ovsenih pahuljica i ne samo da obezbeđuju obilje dugolančanih ugljenih hidrata, već i vrednih dijetetskih vlakana, biljnih proteina i važnih minerala. Obogaćena proteinom surutke, surutkinom u prahu i proteinskim hrskavima, pločica od 80 g pruža neverovatnih 12 g proteina. Sa oko 370 kalorija po pločici (u zavisnosti od ukusa), pločica OATCAKE PROTEIN vam daje dovoljno energije pre ili između treninga, a istovremeno pruža i dodatni protein.

Ovsena kaša je veoma laka za varenje, obezbeđuje važne i energetski bogate ugljene hidrate i ispunjava vas bez izazivanja osećaja sitosti. Najbolji uslovi za efikasan trening ili povećanje energije u svakodnevnom životu - i to ne samo za sportiste!

Zašto OATCAKE PROTEIN bar?

Ako ste u žurbi i nema dovoljno uravnoteženog obroka pre treninga, OATCAKE PROTEIN pločica pruža savršenu energiju i povećanje proteina.

Takođe idealno za između obroka kada se osećate malo gladni i želite da uzmete nezdrave grickalice ili slatkiše.

Pored hranljivih ovsenih pahuljica, OATCAKE PROTEIN Bar sadrži i visokokvalitetne proteine, dve idealne komponente uravnotežene sportske dijete.

OATCAKE pločice su veoma lake za varenje, daju ugljene hidrate bogate energijom i pune su bez izazivanja osećaja sitosti. Ovo su idealni uslovi za efikasan trening ili brzo povećanje energije u svakodnevnom životu - ne samo za sportiste.

Posebne reference

Pre ili posle treninga kao proteinska užina

Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Ne preporučuje se osobama mlađim osobama od 18 godina. Ne preporučuje se osobama osetljivim na neki od sastojaka, trudnicama i dojiljama.

Ukoliko koristite neke lekove, planirate da idete na operaciju, posavetujte se sa Vašim lekarom.

Proizvod nije namenjen za dijagnozu ili kao tretman lečenja bilo koje bolesti. Ako dođe do pojave neželjenih reakcija odmah prekinuti sa upotrebom proizvoda i potražiti savet lekara.