SKYR Protein Bar

180 RSD
Sa PDV-om

Proteinska pločica sa tradicionalnim islandskim SKYR proteinom plus visokokvalitetni mlečni protein, 24% proteina i manje od 4g masti po pločici sa samo 125 kalorija idealnih za svaku dijetu savršena proteinska užina za dok ste u pokretu sa ukusom šumskog voća i jagode.

Odaberi ukus
Izaberi pakovanje
Količina
Rasprodato

Šta sadrži ALL STARS SKYR PROTEIN BAR?

Glavni izvor proteina u SKYR PROTEIN Bar-u, pored tradicionalnog nordijskog SKYR-a, su visokokvalitetni mlečni proteini i obrano mleko u prahu. SKYR je uključen kao sušeni krem sir u obliku praha. Mlečni proteini obezbeđuju visokokvalitetni kazein, koji telo sporo vari i samim tim vas održava sitim dugo vremena. Pločica je bez glutena, obezbeđuje do 25% proteina pored vlakana i idealna je kao mala proteinska užina između, oko treninga ili uveče.

Sa samo 125 kalorija, savršen je za ishranu sa smanjenim unosom kalorija, pruža dodatni izvor proteina u pokretu ili u svakodnevnom životu i može se koristiti kao savršena alternativa sa niskim sadržajem šećera za visokokalorične slatkiše.

SKYR PROTEIN BAR MIXED BERRIES sadrži male, smrzavanjem osušene borovnice i prekrivene su tamnom čokoladom sa smanjenim sadržajem šećera. Varijanta JAGODA sadrži liofilizirane komade jagode i glazirana je mlečnom čokoladom sa smanjenim sadržajem šećera.

Informacije o glavnim sastojcima:

SKYR - Islandski mlečni proizvod napravljen od kravljeg ili ovčijeg mleka u industrijskoj proizvodnji za proizvodnju se uglavnom koristi obrano kravlje mleko za razliku od dobro poznatog klasičnog jogurta, SKYR ima mnogo čvršću konzistenciju. Pored visokog sadržaja proteina od 10 g na 100 g SKYR-a, njegov sadržaj masti je veoma nizak i iznosi znatno ispod 1 g. Mnogi ljubitelji jogurta vole da koriste SKYR kao izvor proteina između obroka ili kao aditiv bogat proteinima.

Sportisti koji obraćaju posebnu pažnju na svoju ishranu bogatu proteinima cene visok sadržaj proteina u SKYR-u.

Mlečni protein - mlečni protein se odnosi na sve proteine koji su prirodno sadržani u mleku. Glavna komponenta je sporo svarljivi kazein, kazeinu može biti potrebno do 4 sata da se svari, tako da doprinosi dugoročnom snabdevanju proteinima i dobar je za zasićenje posebno je pogodan između obroka ili uveče kada se jave napadi gladi.

Zašto ALL STARS SKYR PROTEN BAR?

Čokoladica je mala i praktična od 35 g, stane u svaki džep i stoga je savršena za dok ste u pokretu ili samo za uživanje između. Zbog dijetetskih vlakana koje sadrži i visokog sadržaja proteina, dobro vas ispunjava uprkos svojoj maloj veličini. Kombinacija SKYR-a i malih komadića voća daje blago voćni ukus poput jogurta. Premaz tamnom ili mlečnom čokoladom pruža osećaj prave čokolade i čini SKYR PROTEIN bar idealnom zamenom za slatkiše, koji je znatno niži u kalorijama od konvencionalne čokoladice sa police supermarketa. Savršena mešavina voća, jogurta i čokolade.

Jednostavno testirajte i uživajte!

Posebne reference

SKYR PROTEIN Bar je bez glutena, obezbeđuje do 25% proteina pored vlakana i idealan je kao mala proteinska užina između, oko treninga ili uveče. Jagoda ili šumsko voće, bez obzira šta više volite obezbediće Vam izvanredan użitak kad god da je konzumirate. 

Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Ne preporučuje se osobama mlađim osobama od 18 godina. Ne preporučuje se osobama osetljivim na neki od sastojaka, trudnicama i dojiljama.

Ukoliko koristite neke lekove, planirate da idete na operaciju, posavetujte se sa Vašim lekarom.

Proizvod nije namenjen za dijagnozu ili kao tretman lečenja bilo koje bolesti. Ako dođe do pojave neželjenih reakcija odmah prekinuti sa upotrebom proizvoda i potražiti savet lekara.