HY-PRO Bar, 100g

490 RSD
Sa PDV-om

Hy-Pro Bar je ukusna proteinska pločica sa 30% udela kvalitetnih proteina. Ima nizak sadržaj masti i služiće kao potpuna užina ili zamena za mali obrok. 

Odaberi ukus
Izaberi pakovanje
Količina
Dostupno

HY-PRO Bar sadrži 30% visoko kvalitetnih proteina, 50% lako svarljivih ugljenih hidrata i 10% masti biljnog porekla; sa nutricionističkog aspekta ovo je idealno izbalansiran odnos hranljivih materija u jednom obroku.

Za većinu ljudi koji nemaju vremena za pripremu kvalitetnog obroka; jer žure na posao, sastanke, po ceo dan su na terenu... HY-PRO Bar predstavlja najbolji izbor kao obrok za poneti. 

Namenjen je svim ljudima koji žele kvalitetan, a ukusan obrok u svojoj ishrani. Posebno je dobar za svakog profesionalnog sportistu i rekreativca koji ima povećane energetske potrebe i to kao obrok pre ili nakon treninga, a u periodu pauze između obroka kao dopuna ishrani.

Dobar je i za osobe koje obožavaju slatkiše a imaju probleme sa gojaznošću, jer pomocu HY-PRO Bar-a će u svoj organizam uneti pravilno izbalansiran obrok koji po ukusu uopšte ne zaostaje za najukusnijim slatkišima.

All Stars je proizveo HY-PRO Bar u 9 fantastičnih ukusa tako da će svako sebi naći odgovarajući ukus i uživati u njemu.

ZAŠTO OVAJ PROIZVOD?

Proteinske pločice su idealne za obezbeđivanje proteina između obroka ili u pokretu i predstavljaju visokokvalitetnu alternativu "grickanju" čokolade ili drugih slatkiša. ALL STARS pločice su dostupne u mnogo različitih veličina. Sve pločice se sastoje od visokokvalitetnih izvora proteina. U zavisnosti od vrste pločice, sadržaj proteina je između 28% i 50%.

Posebne reference

Bilo kada u toku dana pojesti 1-2 štanglice HY-PRO Bar-a. Za osobe koje nemaju vremena za doručak ovo je idealno rešenje. Zamenjuje kompletan obrok i praktičan je za pokret.

Hy-Pro Bar je idealna pločica za konzumiranje pre/posle treninga ili bilo kad u toku dana za snabdevanje proteinima i za smanjenje gladi.

Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Ne preporučuje se osobama mlađim osobama od 18 godina. Ne preporučuje se osobama osetljivim na neki od sastojaka, trudnicama i dojiljama.

Ukoliko koristite neke lekove, planirate da idete na operaciju, posavetujte se sa Vašim lekarom.

Proizvod nije namenjen za dijagnozu ili kao tretman lečenja bilo koje bolesti. Ako dođe do pojave neželjenih reakcija odmah prekinuti sa upotrebom proizvoda i potražiti savet lekara.