• Novo

All Stars Plant Based Vegan Protein Bar, Peanut Caramel 45g

260 RSD
Sa PDV-om

Veganska proteinska pločica

Bez glutena

Hrskava, ukusna proteinska pločica od 45 g

Bez dodatog šećera

Bez palminog ulja

Izaberi pakovanje
Količina
Dostupno

Proteinske pločice su idealne za obezbeđivanje proteina između obroka ili u pokretu i predstavljaju kvalitetnu alternativu „grickanju“ čokoladom ili drugim slatkišima. Sve pločice su napravljene od visokokvalitetnih izvora proteina. Sadržaj proteina je između 28% i 50%, u zavisnosti od vrste pločice.

NOVA VEGANSKA PROTEINSKA PLOČICA 

Visok sadržaj proteina, manje od 1 g šećera, ukusno hrskav, sa premazom od karamela od kikirikija i ukusnim čokoladnim prelivom. Proširujemo našu ponudu i nudimo vam pločicu sa isključivo biljnim proteinima.

30% proteina po pločici od 45 g napravljenih od visokokvalitetnog izolata proteina graška i proteinskih hrskavica. Pločica je skoro bez šećera zahvaljujući upotrebi maltitola i drugih zaslađivača. Nije dodat konvencionalni šećer. Sadržaj šećera manji od 1 g po pločici prirodno je sadržan u sastojcima. Upotreba kokosovog ulja obezbeđuje niske zasićene masne kiseline.

Slojevi paste od kikirikija, karamele i čokoladnog premaza daju osećaj prave čokolade i čine novu PROTEIN CRUNCHY CARAMEL TABLICU savršenom zamenom za slatkiše ili dva. I sa samo 167 kalorija i pravim proteinom plus od 15 g po pločici. Idealan za obezbeđivanje proteina između obroka ili tokom treninga.

Hrskavi proteini ih čine ukusno hrskavim, lako svarljivim i obezbeđuju brzo dostupne proteine za vaše mišiće. Sve prednosti koje nudi bar alternativa, i to ne samo za ubeđene vegane. Probajte sada i počastite se ukusnom porcijom čistog biljnog proteina između obroka!

Posebne reference

Kada vama odgovara, pre ili posle treninge ili kao užina.

Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Ne preporučuje se osobama mlađim osobama od 18 godina. Ne preporučuje se osobama osetljivim na neki od sastojaka, trudnicama i dojiljama.

Ukoliko koristite neke lekove, planirate da idete na operaciju, posavetujte se sa Vašim lekarom.

Proizvod nije namenjen za dijagnozu ili kao tretman lečenja bilo koje bolesti. Ako dođe do pojave neželjenih reakcija odmah prekinuti sa upotrebom proizvoda i potražiti savet lekara.