• Novo

All Stars Protein Cookie 75g

340 RSD
Sa PDV-om

- 21g proteina i 3,1g BCAA po kolačiću

- obogaćen proteinom surutke i kazeinom

Izaberi pakovanje
Količina
Dostupno

UKUSAN SOČAN I BOGAT PROTEINIMA 75G PROTEINSKI KOLAČIĆ.

Dostupan pojedinačno ili u kutiji sa 12 pojedinačno upakovanih kolačića od 75g.

GLAVNI SASTOJCI ALL STARS PROTEINSKOG KOLAČA:

Protein koji sadrži (21g po 75g kolačića) sastoji se od koncentrata proteina surutke, proteina mleka i proteina pšenice. Pored proteina, osnovne komponente kolačića su pšenično brašno, kokosova mast, šećer od trske, a kao čokoladni čips su dodani kakao zrna. (Više informacija možete pronaći na pakovanju).

Svaki kolačić obezbeđuje preko 3000 mg BCAA (esencijalne aminokiseline razgranatog lanca - leucin, izoleucin i valin), koje telo mora da apsorbuje hranom. Oni se obrađuju direktno u mišićima, tako da nude posebno brzo snabdevanje proteinskim gradivnim blokovima za izgradnju i regeneraciju mišića.

ZAŠTO ALL STARS ČOKOLADNI KOLAČIĆ?

Naročito u fazama izgradnje mišića i mase, mnogi sportisti traže alternative ili aditive klasičnom proteinskom šejku kako bi pokrili svoje potrebe za proteinima i kalorijama i tako stvorili osnovu za željeni rast mišića. Proteinski kolačić je svakako teško naći mesto u fazi stroge dijete, ali svaki sportista snage u fazi izgradnje mišića sa zahvalnošću prihvata takve poslastice. Pored čistog unosa kalorija, dovoljna količina proteina u kombinaciji sa ciljanim treningom je ključ uspeha. A ugljeni hidrati su takođe neophodni za performanse treninga. Možete jesti jedan ili dva proteinska kolačića nedeljno, čak i ako sadrže skoro 350 kalorija.

Posebne reference

Kao proteinska užina između obroka, zamena za obrok.

Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Ne preporučuje se osobama mlađim osobama od 18 godina. Ne preporučuje se osobama osetljivim na neki od sastojaka, trudnicama i dojiljama.

Ukoliko koristite neke lekove, planirate da idete na operaciju, posavetujte se sa Vašim lekarom.

Proizvod nije namenjen za dijagnozu ili kao tretman lečenja bilo koje bolesti. Ako dođe do pojave neželjenih reakcija odmah prekinuti sa upotrebom proizvoda i potražiti savet lekara.