• Novo

All Stars Protein Soft & Fluffy

280 RSD
Sa PDV-om
  • NOVA PROTEINSKA ČOKOLADICA – 11g proteina na 50g pločice i sa više od 5g vlakana
  • MALO ŠEĆERA - svaka pločica od 50g sadrži oko 2g šećera zbog sastojaka, nije dodat drugi šećer
  • SA ZASLAĐIVAČIMA – zaslađeno maltitolom.
  • SA ČOKOLADNIM POKLOPOM - svaka pločica je prekrivena slojem mlečne čokolade
Odaberi ukus
Izaberi pakovanje
Količina
Dostupno

Nova Protein Bar - super soft & fluffy pruža vam 11g proteina po pločici od 50g, u kombinaciji punomasnog mleka u prahu i mlečnih proteina, i oko 6 g vlakana.

Zaslađen je maltitolom, zamenom za šećer, nije dodat nijedan drugi šećer. Udeo od oko 2g prirodno je sadržan u sastojcima.

Sa manje od 200 kcal, pločica je znatno niža u kalorijama od klasične čokolade sa police supermarketa, ali zahvaljujući premazu od mlečne čokolade i prijatnoj konzistenciji, ona nije samo vizuelno prava alternativa - sa jasnom nutritivnom prednosti.

Idealan za svakodnevnu upotrebu ili u pokretu kao mali izvor proteina, kao alternativa kada ste gladni slatkog ili kao dodatni izvor proteina tokom treninga.

Sa 11g proteina za izgradnju i održavanje mišića

Bez dodanog šećera, sa premazom od vlakana i mlečne čokolade

Pojedinačno upakovano – idealno za u pokretu ili tokom treninga

Protein Bar - super soft & fluffy je prilično mala pločica ukupne težine 50 g i sadržaja proteina od 11 g, savršeno se uklapa u svaku torbu i idealna je kao brz izvor proteina u pokretu, u svakodnevnom životu ili okolo sledeći trening. 

Posebne reference

Može se koristiti kao 'desert' posle normalnog obroka da pruži malo dodatnog proteina ili obogatiti kafu ili čaj u popodnevnim satima povećanjem proteina - kao alternativa kolačićima, komadima torte, veoma slatkoj i masnoj čokoladici varijanta ali i kao zamena za druge slatkiše. Pored proteina, vlakna obezbeđuju dobru sitost i svarljivost, sa ukusno mekim zalogajem.

Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Ne preporučuje se osobama mlađim osobama od 18 godina. Ne preporučuje se osobama osetljivim na neki od sastojaka, trudnicama i dojiljama.

Ukoliko koristite neke lekove, planirate da idete na operaciju, posavetujte se sa Vašim lekarom.

Proizvod nije namenjen za dijagnozu ili kao tretman lečenja bilo koje bolesti. Ako dođe do pojave neželjenih reakcija odmah prekinuti sa upotrebom proizvoda i potražiti savet lekara.