Vegan Protein Wafer, 35g

170 RSD
Sa PDV-om

 100% Vegan

 bez laktoze

 30% protein iz graška i pirinča

Količina
Rasprodato

Vegan Protein Wafer je napravljen od proteina smeđeg pirinča i žutog graška. Žuti grašak je komponenta prirodno bogata esencijalnim aminokiselinama, a smeđi pirinač je izvor proteina sa visokim nutritivnim vrednostima. Sadrže vrlo malo masti i ugljenih hidrata, ove namirnice su savršene za ljude koji žele da izgube težinu. Pored toga, ovi sastojci su hipoalergeni i ne sadrže laktozu, što ih čini visoko svarljivim izvorom proteina.

Proteini su efikasni i za razvoj i rast mišića, ali i za opšte zdravlje mišića. Međutim, unos proteina je takođe prikladan za gubitak težine. U stvari, proteini će podstaći gubitak masne mase i obrnuto održavaju nemasnu masu. Smeđi pirinač i žuti grašak su takođe komponente povrća koje pomažu u smanjenju nivoa šećera u krvi. Pored toga, protein iz smeđeg pirinča pružiće vam osećaj sitosti.

Vegan Wafer sa svojom teksturom nalik je na vafle i ukusnim ukusom lešnika pružiće vam onaj puni osećaj koji će vam sprečiti želju i pomoći vam da održite svoju težinu. Bogata je korisnim hranljivim materijama, Vegan protein Wafer može se jesti tokom dana. Bilo nakon treninga tako što ćete iskoristiti prednosti metaboličkog prozora ili jednostavno tokom dana uživajući u zdravoj i ukusnoj užini.

Posebne reference

Premaz od tamne čokolade (šećer, kakao pasta, kakao puter, kakao prah bez masti, emulgator: E322 (soja), aroma), koncentrat proteina smeđeg pirinča, koncentrat proteina žutog graška, nehidrogenisana biljna mast (kokos, suncokret i ši), pšenično brašno, tostirani lešnik u prahu (5%), emulgatori: E322 (soja) & E476, zgušnjivač: E412, sredstva za dizanje: E503(iii) i E500(ii), prirodna aroma. Sadrži soju, pšenicu, lešnik. Može da sadrži tragove orašastih plodova, jaja, mleka i njegovih derivata.

Vegan protein Wafer može se jesti tokom dana. Bilo nakon treninga tako što ćete iskoristiti prednosti metaboličkog prozora ili jednostavno tokom dana uživajući u zdravoj i ukusnoj užini.