Smart Bar Plant - Chocolate Peanut Brownie

300 RSD
Sa PDV-om

- Za poneti

- Vegan

- Vegetarian 

Količina
Dostupno

ŠTA JE SMART BAR PLANT?

Smart Bar Plant je ukusna užina sa visokim sadržajem proteina i malo šećera pogodna za vegane i vegetarijance. U pločici se nalazi super-mekana proteinska sredina, obložena gnjecavom karamelom i proteinskim hrskavicama, što zaista pruža onu zadovoljavajuću teksturu hrskanja kada zagrizete. Ako ovo nije bilo dovoljno, glatki čokoladni premaz zaista replicira pravi ukus pločice, a istovremeno zadržava vaše makroe netaknute. Smart Bar Plant isporučuje 20 g kvalitetnih proteina i manje od 1 g šećera (u zavisnosti od ukusa). Pored toga, Smart Bar Plant ne sadrži palmino ulje.

PREDNOSTI SMART BAR-a

Smart Bar Plant je takođe prilagođen veganima.

ZA KOGA JE POGODAN?

Smart Bar Plant je pogodan i za muškarce i za žene koji traže zgodnu užinu sa visokim sadržajem proteina i malo šećera, prilagođenu veganima, dok su u pokretu. Smart Bar Plant je savršen za one koji žude za slatkišima, ali i dalje žele da vode mršaviji način života.

Posebne reference

Smart Bar Plant se može koristiti kad god poželite! Zbog činjenice da je veoma zgodan, možete ga poneti sa sobom bilo gde, bilo da je u laganoj šetnji, posle treninga ili na odmoru. Smart Bar Plant je takođe poznat povremeno da se koristi i kao preliv za domaće recepte, kao što su palačinke i zob preko noći.