Smart Bar Plant - peanut butter and jelly

300 RSD
Sa PDV-om

PhD’s Smart Plant Bar je ukusna užina sa visokim sadržajem proteina i malo šećera pogodna za vegane i vegetarijance. Prepune proteina, PhD Smart Plant proteinske pločice sadrže super mekani centar sa gnjecavom karamelnom spoljašnjošću.

Količina
Dostupno

PhD’s Plant proteinska pločica je ukusna užina sa visokim sadržajem proteina i malo šećera koja je pogodna za vegane i vegetarijance. Sadrži super-meki proteinski centar i obložen je proteinskim hrustljavima i karamelom. Mešavina daje zadovoljavajuće hrskanje sa svakim zalogajem.

Pametna pločica za biljke pruža pravi ukus konditorskih proizvoda, a istovremeno zadržava vaše makroe netaknute, zahvaljujući 20 g proteina i manje od 1 g šećera po pločici.

PhD's veganske proteinske pločice su pogodne i za muškarce i za žene koji traže pogodnu, vegansku užinu sa visokim sadržajem proteina dok su u pokretu ili u teretani. Savršen je za one koji žude za slatkišima, ali imaju za cilj mršaviji način života.

Posebne reference

PhD Smart Plant Bars možete konzumirati gde god želite! Zbog njihove praktične veličine, možete ih poneti sa sobom bilo gde, bilo da je u pitanju lagana šetnja, posle treninga ili u kancelariju. Pametne pločice sa biljkama su takođe poznate po tome što se koriste kao preliv za domaće recepte, kao što su palačinke i zob preko noći.