• Akcija!
  • - 380 RSD

Liquid Coconut Oil Cold Pressed 250ml

600 RSD
980 RSD
Sa PDV-om

Hladno ceđeno tečno kokosovo ulje je odličan izvor esencijalnih masnih kiselina koji čini odlično ulje za kuvanje.

Količina
Dostupno

Hladno ceđeno kokosovo ulje je najbolje za vaše telo. Hladno ceđeno ulje zadržava sve esencijalne masne kiseline i vitamine osetljive na toplotu. Kokosovo ulje je bogato energijom, ali takođe sadrži proteine, kao i minerale kao što su gvožđe, fosfor i cink.

Postoji mnogo istraživanja o prednostima kokosovog ulja. Poznato je da je kokosovo ulje veoma zdrava mast koja je dobra za zglobove. Kokosovo ulje takođe sadrži trigliceride srednjeg lanca, što znači da je neverovatan prirodni pojačivač energije.

Takođe je izuzetno svestrano ulje sa brojnim upotrebama. Ima visoku tačku dima, stoga se može koristiti u kuvanju na visokim temperaturama. Može se koristiti kao alternativa puteru u pečenju, kao i kao dodatak smutijima. Ne samo da su kokosovo ulje pozdravili zdravi gurmani, već kada se pravilno koristi, pravi sjajan losion za vašu kožu i hidratantnu masku za kosu.

Posebne reference

Nutritivna vrednost

U 100

Energetska vrednost

3760kj/900kcal

Masti

100g

Zasićene mesti

99g

Ugljeni hidrati                                   

0g

-od toga šećeri                                 

0g

Vlakna

0g

Proteini

0g

So

0g

Hladno ceđeno ulje zadržava sve esencijalne masne kiseline i vitamine osetljive na toplotu i stoga je zdravija opcija u pečenju i kuvanju.

Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Ne preporučuje se osobama mlađim osobama od 18 godina. Ne preporučuje se osobama osetljivim na neki od sastojaka, trudnicama i dojiljama.

Ukoliko koristite neke lekove, planirate da idete na operaciju, posavetujte se sa Vašim lekarom.

Proizvod nije namenjen za dijagnozu ili kao tretman lečenja bilo koje bolesti. Ako dođe do pojave neželjenih reakcija odmah prekinuti sa upotrebom proizvoda i potražiti savet lekara.