Coconut Oil Cold Pressed 500ml

1.110 RSD
Sa PDV-om

Kokosovo ulje

Količina
Dostupno

Poznato je da kokosovo ulje sadrži zdravije masti koje su dobre za zglobove. Ovo možete koristiti kao losion ili jesti pre spavanja. Veoma otporno na toplotu ulje koje može da izdrži kuvanje na visokim temperaturama. Mnoge studije su pokazale dobre koristi za vas od konzumiranja kokosovog ulja.

HealthyCo organsko hladno ceđeno kokosovo ulje sa blagim ukusom kokosa. Može se podjednako dobro koristiti u pečenju i kuvanju, kao i u lepoti za skidanje šminke, umotavanje kose i za podmazivanje kože i usana. Kokosovo ulje je stoga veoma raznovrstan proizvod koji možete imati u ostavi.

Posebne reference

Nutritivna vrednost

U 100

Energetska vrednost

3760kj/900kcal

Masti

100g

Zasićene mesti

91g

Ugljeni hidrati                                   

0g

-od toga šećeri                                 

0g

Za pečenje i kuvanje, skidanje šminke, balzam za usne...kokosovo ulje je vrlo koristan proizvod koji se koristi skoro za sve!

Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Ne preporučuje se osobama mlađim osobama od 18 godina. Ne preporučuje se osobama osetljivim na neki od sastojaka, trudnicama i dojiljama.

Ukoliko koristite neke lekove, planirate da idete na operaciju, posavetujte se sa Vašim lekarom.

Proizvod nije namenjen za dijagnozu ili kao tretman lečenja bilo koje bolesti. Ako dođe do pojave neželjenih reakcija odmah prekinuti sa upotrebom proizvoda i potražiti savet lekara.