Coconut water 1l

420 RSD
Sa PDV-om

HealthyCo’s Coconut Water je 100% prirodno, osvežavajuće piće koje je bogato hranljivim materijama i bez veštačkih aditiva. Njegov tropski ukus i nizak sadržaj kalorija čine ga savršenim izborom za održavanje hidratacije.

Količina
Rasprodato

Kokosova voda je jedan od najčistijih i hranljivih napitaka koji su dostupni. Dobijeno od 100% organskog i čistog koncentrata kokosa, ovaj biljni napitak sadrži samo prirodne šećere bez ikakvih masti.

Kokosova voda je prirodni izotonik sa impresivnim sadržajem elektrolita, pa stoga funkcionalan napitak čija je navedena svrha da pomogne sportistima i amaterima da zamene vodu, elektrolite i energiju pre i posle fizičke aktivnosti.

Sastojci: 100% organska kokosova voda iz koncentrata.

Bez dodatog šećera.

Sadrži prirodne šećere.

Čuvati neotvoreno pakovanje na sobnoj temperaturi. Nakon otvaranja čuvati u frižideru na maksimalno 7°C i upotrebiti u roku od 3 dana.

Posebne reference

Nutritivna vrednost                                   

per 100ml/g

Energetska vrednost

87.7 kj / 20 kcal

Masti

0.1g

Zasićene masti

0.1g

Ugljeni hidrati                                   

4.5g

-od toga šećeri                                 

4.5g

Proteini

0.1g

So

0.02g

Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Ne preporučuje se osobama mlađim osobama od 18 godina. Ne preporučuje se osobama osetljivim na neki od sastojaka, trudnicama i dojiljama.

Ukoliko koristite neke lekove, planirate da idete na operaciju, posavetujte se sa Vašim lekarom.

Proizvod nije namenjen za dijagnozu ili kao tretman lečenja bilo koje bolesti. Ako dođe do pojave neželjenih reakcija odmah prekinuti sa upotrebom proizvoda i potražiti savet lekara.