Glutamin, 300g

3.600 RSD
Sa PDV-om

L-Glutamin predstavlja jednu od najbitnijih i najčešće korišćenih amino kiselina od strane sportista i rekreativnih vežbača, a razlozi su brojni.

USKORO ISTIČE ROK 

Količina
Rasprodato

All Stars koristi kvalitetan mikronizovan glutamin, labalatoriski testiran i doping free.

Mikro-instant glutaminski prah sa 5000mg L-glutamina visoke čistoće po porciji. Optimizovano sa 1000mg peptida surutke. Pakovanje od 50 porcija, neutralnog ukusa.

Uticaj Glutamina na organizam:

  • Gutamin je anti-katabolik što znači da sprečava razgradnju mišića i da nedovoljan unos mogu dovesti do povećane razgradnje mišića i gubljenja mišićne mase, naručito u periodu rigoroznih dijeta ili napornih treninga te u takvim prilikama neophodan je unos glutamina u obliku suplementa.

  • Utiče na stvaranje glikogena u jetri i ubrzava sintezu misićnih vlakana što doprinosi ubrzanom oporavku i izgradnju mišića.

  • Imunološki sistem koristi glutamin kao energent, te često kod sportista usled napornih treninga i nedovoljnog unosa glutamina dolazi do pada imuniteta i sklonosti ka virusnim infekcijama, te i ovde dodatak glutamina u ishrani pokazuje svoju neophodnost • Povećava nivo hromona rasta sa svim njegovim benifitima na mišićnu masu i smanjenje procenta masti.

  • Utiče na ćelijsku hidrataciju i mišićni volumen, tj napumpanost mišića i njihovu svežinu.

  • Glutamin vrši detoksikaciu organizma od viška amonijaka, što je naručitno bitno za sve aktivne ljude i osobe koje su na raznim dijetama.

Ukoliko želite povećati mišićnu masu, očuvati imunitet, imati dobar mišićni volumen, ubrzati oporavak organizma, smanjenja procenta masti GLUTAMIN vam mora biti medju prvima na listi vaše suplementacije.

Posebne reference

 

Pomešajte 6g praha (1 merica = 1 porcija) sa 200ml vode ili soka.

Koristiti 1 do 3 puta na dan. Glutamin možete koristiti pre doručka, u toku dana, pre i odmah nakon treninga i/ili pre odlaska na spavanje.

Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani. Ne preporucčuje se osobama mladjim od 18 godina, kao ni osobama osetljivim na neki od sastojaka, trudnicama i dojiljama.

Ukoliko koristite neke lekove, planirate da idete na operaciju, posavetujte se sa Vašim lekarom. Proizvod nije namenjen za dijagnozu ili kao tretman lečenja bilo koje bolesti. Ako dodje do pojave nezeljenih reakcija odmah prekinuti sa upotrebom proizvoda i potražti savet lekara.

Čuvati na hladnom i suvom mestu daleko od direktnog uticaja toplote, vlage i suncevih zraka na sobnoj temperaturi van domašaja dece.