BCAA Powder, 420g

5.250 RSD
Sa PDV-om

BCAA sprečava katabolizam i pokreće izgradnju mišića još u toku samog treninga, kao i odmah nakon treninga.

Odaberi ukus
Količina
Rasprodato

BCAA - aminokiseline razgranatog lanca L-leucin, L-valin i L-leucin, spadaju među esencijalne i stoga vitalne aminokiseline. Brojni sportisti u fazama intenzivnog treninga koriste ih posebno za izgradnju mišića i održavanje mišića. Na ovaj način oni posebno sprečavaju mogući gubitak mišićne mase zbog ograničenog unosa kalorija.

BCAA takođe podstiču telo da troši masti a ne aminokiseline iz mišića, štedeći pri tomi i mišićni glikogen. BCAA odlažu i pojavu "centralnog zamora" i mentalnih kriza, omogućavajući maksimalne fizičke performanse tokom dugih i napornih treninga i takmičenja. Sa samo oko 50 kcal, naš BCAA prah se uklapa u svaku fazu dijete/definicije. Sa svojim optimalno doziranim aminokiselinama (2:1:1), takođe obogaćuje vašu zalihu proteina.

Zašto ALL STARS BCAA?

Nije bitno da li je ukus lubenica, malina, mango-marakuja ili jagoda-kivi, prah sadrži neverovatnih 10g BCAA po porciji od 14g i tako obezbeđuje vredne aminokiseline za vaše mišiće. Visoka doza se sastoji od 5 g L-leucina i po 2,5 g L-valina i L-izoleucina.Pored BCAA, u prah se dodaje inulin iz dijetetskih vlakana kao energetski aditiv. Zaslađen je zaslađivačem, ne sadrži šećer.

Važne informacije o sastojcima:

BCAA - aminokiseline razgranatog lanca

To uključuje L-leucin, L-valin i L-leucin i oni su među esencijalnim i stoga vitalnim aminokiselinama. Unosi se hranom i mnogi sportisti ih koriste kao dodatak ishrani pored klasičnog proteinskog šejka, posebno tokom faza izgradnje mišića. Takođe se koriste u fazama ishrane/definisanja u obliku praha ili kao kapsule kao niskokalorično obogaćivanje opšteg snabdevanja proteinima i podrška održavanju mišića.

Inulin - vlakno, sastoji se od polisaharida i fruktoze. U crevima, inulin se može metabolisati pomoću posebnih crevnih bakterija (bifidobakterija) i koristiti kao izvor energije.


BCAA prah od All Stars je nešto mnogo više od običnog BCAA praha!

Novi, veoma lako rastvorljivi BCAA prah sa svojim voćnim ukusom pomešanim sa vodom čini ukusan napitak koji može da obezbedi brzu nadoknadu BCAA tokom treninga i ujutru. Dokazani odnos 2:1:1 savršeno je prilagođen potrebama mišića i višestruko se dokazao. Dodavanje inulina ne samo da obezbeđuje prijatnu konzistenciju, već obezbeđuje i mali dodatni izvor energije koji telo može da iskoristi.

Posebne reference

Pomešajte 14 g BCAA praha (1 merna kašika = 1 porcija) sa 250 ml vode u šejkeru. 1-2 porcije BCAA dnevno, najbolje uz doručak, pre ili posle treninga. Proizvod nije pogodan za decu i trudnice. Čuvati van domašaja male dece. Vodite računa o uravnoteženoj, raznovrsnoj ishrani i zdravom načinu života.

Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Ne preporučuje se osobama mlađim osobama od 18 godina. Ne preporučuje se osobama osetljivim na neki od sastojaka, trudnicama i dojiljama.

Ukoliko koristite neke lekove, planirate da idete na operaciju, posavetujte se sa Vašim lekarom.

Proizvod nije namenjen za dijagnozu ili kao tretman lečenja bilo koje bolesti. Ako dođe do pojave neželjenih reakcija odmah prekinuti sa upotrebom proizvoda i potražiti savet lekara.